reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dzień dobry :happy:

Maleństwo nie dało mi spać.. wstałam więc z mężem o 5, zrobiłam mu kawkę i nagle zachciało mi się sprzątać :szok: Co nieco wysprzątałam i chyba się choć na chwilkę położę, bo mnie zaczyna łamać.. A o 8 to już muszę wstać, bo na zastrzyk muszę lecieć, potem po wózek, nosidełko i leżaczek pędzę do koleżanki :laugh2: No i jakieś zakupy muszę zrobić, bo mnie ma odwiedzić zaraz po południu koleżanka, z którą się nie widziałam chyba z pół roku :eek:

Miłego dnia Marcówki :happy:

reklama
Malago witam raniutko

a jak tak juz sprzatalas nie moglas o moj domek tez zachaczyc
u mnie balagam jak cholera pranie az kipi, smiecie sie pietrza, gary po wczorajszym obiedzie jeszzce nie pochowane do szafek,i jeszcze by sie zanalazlo wiele zajec;-) ;-)

ja sie moge do kompa tylo na 20 minut dorawac
jeszce nie udalo sie go naprawic:-( :-(

calkiem mile plany na dzisijszy dzien masz malago :tak:
ja to chyba zajme sie sprzataniem bo chetnych brakuje :-) :-D no chyb aze jednak sie skusisz i wpadniesz do mnie zrobic porzadki:tak:

Jazyneczko moim zdaniem 2 kilo to bardzo optymistyczna wersja
mi to sie wydaje ze jakies jeszcze ze 4 przybedzie

ciekawe jak bedzie to gubienie szlo:confused:

magada ja juz te mam problemy z przkrecaniem i z kazdym ruchem boli mnie brzucho jakby mial sie urwac
smialam sie ze potrzbny mi bedzi eniedlugo taki wyciag jak w szpitalach maja i niech maz cos kombinuje;-) :-)

dzisiaj spalam dosyc dobrze ale musialam juz o 8 wstac bo plecy nie dawaly mi spokoju
to pewnie przez to przekrecanie sie. gramole sie jak stara baba .i jeszcze troche sie pogramole:tak:

moj synek dalej bokiem
caly czas tak samo go czuje i z boku tez czkawke czuje wiec chyb asie nie przekrecil

no bada jaja jak mi go na sile beda chcieli przekrecic:szok: :szok:
anija tobie tak chyba robili jak sie ne myle Bolalo?????:szok: :confused:

no to roksi gratuluje takie wygody , super pozzdroscici tylko:tak: :-)

a jak sie czujesz po prez:-) prowadzce ? nie forsowalas sie zbytnio?

dobrze ze te masaze na biezaco masz bo pewnie ciezej bys to noszenie odczula:tak:

mnie chyb ajakies cholerstwo lapie
boli mni eglowa , slaba jestem jak cholera , nawet nie mam sily ze schodow schodzic , nogi mi sie trzesa:szok: , blada i since mam pod oczami jakbym lima miala :eek: :sick: jakos ogolnie zle sie czuje :-( :-(

zapodam sibie zaraz dawkke podwojna witaminek i moze lepiej sie poczuje :tak:
ale basen sobie dziisja odpuszczam:baffled:

pochwal sie kącikiem dla dzidziusia :tak:
pokój maleństwa jest pomalowany na różowo:laugh2: narazie jest tam wszystkarnia, komputer i nasza psiana się w nim zadomowiła jak tylko mała skończy pół roku wyeksmitujemy ją z sypialni do swojego pokoju:tak:

wogóle to mam dziwne przeczuci co do naszej córki mam jakieś dziwne przeczucie że to chłopak:baffled: cały czas mi to chodzi po głowie bo znów na usg nie było dobrze widać pipeczki:no: a lekarz powiedział że z układu narządów w brzuszku widać że jest dziewczyna sama już nie wiem:wściekła/y:

pokój maleństwa jest pomalowany na różowo:laugh2: narazie jest tam wszystkarnia, komputer i nasza psiana się w nim zadomowiła jak tylko mała skończy pół roku wyeksmitujemy ją z sypialni do swojego pokoju:tak:

wogóle to mam dziwne przeczuci co do naszej córki mam jakieś dziwne przeczucie że to chłopak:baffled: cały czas mi to chodzi po głowie bo znów na usg nie było dobrze widać pipeczki:no: a lekarz powiedział że z układu narządów w brzuszku widać że jest dziewczyna sama już nie wiem:wściekła/y:

hehe roksi w najgroszym przypadku czeka cię przemalowywanie pokoju na niebiesko ;-) :laugh2:

MOja dziś była wyjatkowo grzeczna w nocy, chyba ma coraj mniej miejsca.
A teraz własnie wkłada mi swoja noge pod lewe żebro...rany chyba sie przeciąga.

reklama
A ja to mam co noc inną wersję wydarzeń- dzis dobrze mi sie spało i nawet kregosłup mnie nie bolała jak sie przekrecałam z boku na bok.Wstałm tez jakbym miała 10 kg mniej ;-)...dobre nie?....ciekawe jak?...jak ona nadal w moim brzuchu:-)
Miloku...może i masz racje ale w tym miesiacu odstawiam słodycze i maczne rzeczy bo naprawde nie zbyt mi dobrze z tymi kolgramami , pomimo iź na nie nie wygladam:-(.Mam nadzieje że wytrwam.raz mi się udało i przez miesiąc przytyłam tylko 1kg.

Do góry