M
Melanie
Gość
no co ty 
sama wiesz jakie sa baby w ciązy

sama wiesz jakie sa baby w ciązy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek sprawdziłam "mój" szpital na "Rodzić..." i maja napisane, że : C.c. w znieczuleniu ogólnym i dolędźwiowym, z bliską osobą. Ale znając życie rzeczywistość może okazać się inna... zapytam za tydzień lekarki.
Tak czy owak jakoś mi tak dziwnie bo się już nastawiałam na te siły natury a tu taka "niespodzianka"....
za chwile sama ja sobie wytne jak tak dalej pojdzie
mam te srodki do plukania, cirpliwosci juz nie mam
Wątek można założyćMalaga byłam dzis u okulisty i chyba jedziemy na tym samym wózku... Na początku zażartowałam żeby mi coś znalazł do tej cesarki a potem się okazało, że mam jakieś zmiany zwyrodnieniowe na siatkówce w prawym oku i mam wskazanie co CC. Już sama nie wiem czy się cieszyć czy nie... Mój mąż na poczatku był zawiedziony bo chciał być przy porodzie ale mu powiedziałam, że przy CC też może być (bo chyba może, no nie?). Nie wiem jak się moja ginka odniesie to tego co napisał okulista ale chyba weźmie to do serca...
Może jakiś nowy wątek założymy n/t porodu jaki nas czeka...??
Mi też dziąsła krwawią i to bardzo, ale na szczęście nic mnie nie boli. Współczuję anija dolegliwości..mi krwawia dziasla bardzo