reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
taaa...
jak wprowadzali to trabili o tym, zeby kazdy slyszal
a teraz cisza jak makiem zasial i obawiam sie, ze to oznacza tylko jedno :wściekła/y:

nic..ide potraktowac sie jak emerytka i polezec troche ;-) :-)

Agutek - świetnie, że wszystko w porządku. Ja dokładne badanie łącznie z usg mam 2 stycznia to napiszę ile mój 30 tygodniowy maluch będzie ważył.A Ty odpoczywaj.Co do tych interesów to rzeczywiście skomplikowane. Narazie nie to mi w głowie. Ale jak juz urodzę to zrobimy z mężem burzę mózgów, rozeznanie w terenie i może się coś wymyśli.

Debiutantko - faktycznie panikara z Ciebie:szok::-D Ja sie nawet nie zastanawiam bo bym chyba oszalała:tak:
Mam upławy, im więcej sie nachodze <np po mieście> tym ich jest więcej, ale to chyba normalne. Troche mnei tylko niepokoi ich zapach, ale spytam gina <8 stycznia mam wizyte>:eek:
Ja mam rozstępy na biodrach bo też sie za bardzo skupiłam na smarowaniu brzuchala a o reszcie zapomniałam. Tylko że ja nie używam żadnego kremu na rozstępy. po prostu po kąpieli na mokrą skórę smaruję sie oliwką Bambino:-) i działa bo ani na brzuszku ani na piersiach nie mam nic czego być tam nie powinno :laugh2::happy:

Ja w jakimś innym wątku <chyba o wyprawce> napisałam że dzisiaj moja Malutka ma czkawkę co kilka godzin. To właśnie takie regularne pukanie, teraz wiem że Córcia ma główke po lewej stronie, a nie na górze jak tydzień temu:tak::-D
Gdzieś czytałam że czkawka dla dzieci jest nie tylko zdrowa ale i przyjemna (nie tak męcząca jak dla nas - dorosłych):happy:
I faktycznie zmienił sie "rodzaj" kopania, wcześniej było kopanie, jakby odbijała sie od ścian macicy, :szok:teraz to takie wybrzuszanie sie, przeciąganie, rozpychanie a kopnięcia są rzadsze i tylko czasami bolesne, uff
Chyba wiem czemu ona tak czka:baffled: - od jakiegoś czasu jem ciągle słodycze (czekoladki Merci i kruszona mojej cioci - mniam)
a pomyśleć że przed ciążą nie tknęłabym słodkiego:szok::-D

Ja od kilku dni jestem niewyspana :sick:, nie wiem czemu, nie moge zasnąć a budze sie bardzo wcześnie:baffled:

jak jestem w nocy głodna jem sobie jogurt, bo ze zgagą nie mogę zasnąć:no:

A ja znowu zaczęłam czytać przed snem i pomaga. W nocy wstaje tylko 2 razy na siusiu i zaraz zasypiam. Dzis wstałam dopiero po 10 rano. Teraz też łapie mnie ziewanko, więc nie powinno być problemu. Obejrzymy jakiś film i do wyrka....

wczoraj wieczorem mój mąż miał niezłą radochę:-D maluszek tak kopał jak nigdy aż brzusio mi falował i podskakiwał:laugh2: a wcześniej czuł respekt przed tatą i nie chciał pokopać:laugh2:

reklama
A mój znów ma czkawkę ;). Wysiedzieć wtedy nie mogę bo mnie to jakos denerwuje ale jak wcześniej pisałyście skoro to dla niego dobre ćwiczenie to jakoś wytrzymam i nie skrzyczę ;).

Do góry