reklama
A
Agutek
Gość
Teraz to mi sie chce smiac z tej calej sytuacji, ale w nocy nie bylo mi wesolo
jedno jednak postanowione przez meza - od nowego roku zamieniamy sie miejscami spania

jedno jednak postanowione przez meza - od nowego roku zamieniamy sie miejscami spania

malaga
Fanka BB :)
Mysmy się zamienili już na początku ciążyjedno jednak postanowione przez meza - od nowego roku zamieniamy sie miejscami spania![]()

malaga
Fanka BB :)
Ja piję tylko rozpuszczalnąWodą popijam leki i tyle a podobno minimum 1,5 l dziennie jest wskazane.A że jestem kawoszka to też sobie jej i w ciązy nie odmawiam. I podobnie jak Malaga ograniczam się do jedne słabej z mlekiem dziennie. A wczesniej było ich kilka dziennie, w tym takie fusiaste, mniam, mniam.

Cappuccino też lubięja na szczescie nie jestem kawoszka ;-)
z kaw to lubie cappuccino - ale nie takie prawdziwe, tylko to z paczuszki udawaneczasami wypije sobie kawke rozpuszczalna ze smietanka, ale to rzadko...
za to uwielbiam herbate i ubolewam nad tym, ze nie pijam jakiejs takiej zdrowej - typu zielona - tylko najzwyklejsza czarna, a ona ponoc za najgorszy syf jest uwazanaa wypijam tak 2 do 4 dziennie :sick:

A
Agutek
Gość
Mysmy się zamienili już na początku ciążyStwierdziłam, że z brzuchem nie będę przez męża przeskakiwać i choć nie był zadowolony, przeniósł się pod ścianę
![]()
![]()
ja wole swoje miejsce i zwlekalam jak moglam z decyzja o zamianie
ale dzisiejsza przewrotka zmusila w koncu mnie, a raczej meza, do jej podjecia :-)
M
Melanie
Gość
bardzo fajnie, ze corcia tak dobrze zaklimatyzowala sie w przedszkolu![]()
mam nadzieje, ze kiedys nasz maluszek tez nie bedzie mial z tym problemow![]()
dzisiejsza noc mialam koszmarna![]()
zlapal mnie cholernie mocny skurcz w lydke - jak sie zerwalam z lozka i zaczelam drzec to moj maz sie przestraszyl, ze cos z dzidzia sie stalo, a ja oprocz wrzasku nie potrafilam wykrzesac z siebie zadnego slowa, ze to tylko noga...![]()
on biedny nie wiedzial co jest grane, a ja bylam zaspana i sama nie wiedzialam co robic oprocz tego okropnego darcia sie na caly glos...
az w koncu po tym jak maz juz ktorys raz z kolei sie spytal co sie stalo, to zamiast powiedziec, ze to skurcz w noge to ja madra wydarlam sie na niego, ze glupio sie pyta ciagle co sie stalo i darlam sie dalej i z bolu i na niego![]()
no po prostu makabra - sasiadow chyba pobudzilam![]()
maz tak sie ta sytuacja zdenerwowal, ze az sie trzasl caly, bo on myslal, ze cos z brzuszkiem i nie mogl zasnac potem...biedny :-(
a ja glupia nawet sobie nie zdawalam sprawy z tego co robie i co krzycze, bo bylam zaspana - cala sytuacja dotarla do mnie dopiero po fakcie, jak juz polozylam sie spac![]()
potem obudzilam sie na siusiu i wracajac przechodzilam po lozku nad mezem i stracilam rownowage i sie wyrznelam i sobie lekko naciagnelam z lewej strony brzuch...lecialam jak kloda na meza, ale na szczescie mnie zlapal...![]()
kurde co za noc![]()
![]()

o rany
Agutek to sobie zaszalałaś

nawet sobie nie wyobrażam jak się małż zdenerwował

M
miloku
Gość
My juz dawno sie zmienilismy bo ja co chwile po min deptalam i juz sam zaproponowal to moze ja pod sciane pujde
ale noc agutek milas niezla

ale noc agutek milas niezla

M
miloku
Gość
Kochane Marcowki w tym nadchodzacym Nowym Roku zycze wam i sobie tez lekkiego porodu , slicznych zdrowych bobaskow. Zeby ten Nowy Rok byl pelen radosnych chwil i niespodzianek , i zeby spelnialy sie nasze marzenia.
Szampanskiej zabawy w malych i duzych gronach!!!!
Szampanskiej zabawy w malych i duzych gronach!!!!
reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Agutek to ja tez tak męża nastraszyłam jakiś miesiac temu, chyba nawet o tym wspominałam
. Teraz jem magnez (o ile nie zapomnę) i jak na razie nie było powtórki.
A jak mnie Młody kopie i mówię "ałłła" to mąż się też co chwile zaniepokojony pyta czy wszystko oki
.
A jak mnie Młody kopie i mówię "ałłła" to mąż się też co chwile zaniepokojony pyta czy wszystko oki