reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja zawsze mam niskie ciśnienie, więc kawusia nawet wskazana.Zagapiłam się tylko co do zielonych herbatek i takich tam, własciwie nie wiem dlaczego ich nie pijam, przecież lubię?

reklama
I czym się myłaś Miloku, monetami czy papierowymi?Nie słyszałam jeszcze o takim zwyczaju!U Nas wszyscy wchodzac w nowy rok postarali się by kasiorkę mieć w kieszeni a że ja kieszeni w stroju nie posiadałam to poupychałam sobie za staniczek:))A rajstopki Miloku napewno były wadliwe, nie martw się:))

a co tam masz pod reka moga byc monety , moga papirkowe

ale ja za to nie slyszalam tego zwyczaju , ale go zaraz wyprubuje i tez sobie kasiorke w ciuszki gdzies wcisne:tak: :tak:

a rajstopki byly napewno a jak nie byly to trudno bo wczoraj ze zlosci je podarlam i mi ulzylo i juz sie smialam:tak:

Szkoda tylko, że jutro muszę do pracy lecieć :-p

oj wspolczuje :eek:

WITAM W NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!JUŻ WIEMY, ŻE BĘDZIE SZCZEGÓLNY BO PRZYJDĄ NA ŚWIAT NASZE MALUSZKI, ALE NAPEWNO KAŻDA Z NAS MA MARZENIA O KTÓRYCH GŁOŚNO NIE MÓWI I Z CAŁEGO SERCA WAM ZYCZĘ, ABY TAKIE TEŻ SIĘ SPEŁNIŁY.DUŻO ZDRÓWKA I MIŁOŚCI!A

dziekuje :-)

u nas imprezka kameralna we dwoje, wlaczylismy sobie koncerty jakie lecialy w tv i przy muzyczce sie bawilismy, o polnocy symboliczny lyk szampana a potem spac :happy: teraz maz skonczyl dyzur wiec od rana siedzi i sobie saczy szampanika i oglada filmiki :-D do wieczora bedzie mial faze hehe :-p

uwazaj na siebie i faszeruj sie domowymi specyfikami :happy:

czy was tez tak bola biodra podczas spania? ja juz nie wyrabiam w nocy :no:

po ciazy to bedziemy pily koperek wloski i jescze jakies tam dobre dla bobaska , zeby kolek nie milao

jak mama pije tan koperek wlaski to podobno pierdzi jak nakrecona:-D :-D :-D :-D

ale beda z nas pierdziochy:-D :-D :-D

a puki co pije wlasnie kawusie i wcinam makowca:tak: :-)

reklama
Do góry