reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja miałam dzisiaj w nocy dziwne doświadczenie...:szok:
obudziłam sie przed 4 rano. spałam na plecach. byłam cała mokra i nie mogłam złapać oddechu, nieźle sie wystraszyłam. miałam niezły kłopot żeby sie przewrócić na lewy bok, ale jak już mi sie udało , poczułam niebywałą ulgę

w ogóle miałam dzisiaj głupie sny, może to ta pełnia:confused::baffled:

Ja miałam podobnie tej nocy. Skąd tyle potu? Nawet koszula nocna była wilgotna. Nie pamiętam czy coś mi się śniło, ale to napewno nie wina koszmarów nocnych. Ciekawe jak jest przyczyna.

reklama
tak sobie pomyslalam wlasnie, ze jak ktos przeczyta co tu piszemy to wezmie nas za jakies uzaleznione :laugh2:

ale tak chyba dziala przymus, ze jak wiesz, ze ci nie wolno to tym bardziej sie tego chce prawda?? taki zakazany owoc :-)

wrucilam wlasnie od lekarki
powiedziala mi ze zamiast meczyc sie w nocy mam wziasc sobi eksiazke , albo jakis filmik na dvd obejrzec a w dzien spac ;-) ;-)
no chyb atak zaczne robic bo np po weekendzie i dzisiejszej nieprzespanej nocy jestem wykonczona:sick:

powiedziala mi ze zamiast meczyc sie w nocy mam wziasc sobi eksiazke , albo jakis filmik na dvd obejrzec a w dzien spac ;-) ;-)
no chyb atak zaczne robic bo np po weekendzie i dzisiejszej nieprzespanej nocy jestem wykonczona:sick:

Jak taka rozregulowana jesteś, to chociaż nie będzie Cię męczyć wstawanie w nocy do dzidzi, ha ha

Moj Tristan jeszce w grudniu ni ebyl odwrucony ,
w poniedzielek mam wizyte wiec zobaczymy jak jest teraz:confused:

:-D:-D ja tez mam wizyte ww poniedziałek :tak:
mam wrażenie że moja malutka ułożona jest w poprzek, tzn. główke ma po lewej a pupe po prawej stronie, ale 8.01. sie okaże;-), może właśnie sie próbuje przefiknąć główką w dół:szok:

dziewczyny jak tam u lekarzy?
widzialyscie swoje szkraby?
opowiadajcie :-)

miloku wspolczuje tego rozregulowania
potem w dzien czlowiek w ogole jest do d*** nawet jak sie polozy i troche przespi

moze to chwilowe i ci przejdzie :happy:
aczkolwiek z opowiadan wiem, ze im blizej porodu tym gorzej :sick:

nasze dolegliwosci - brak alkoholu :-D

btw ja tez pokarmie do pół roczku - tak samo jak Pariskę

a reszta koleżanek jak długo planuje pokarmić :confused:

reklama
Do góry