reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Oj agutek w tym to malo tobie pomoge.Caly czas pewnie mylni elicze na to ze tutajk sami sie tym zajma i ja nie bede musiala nic robic. pewnie sie tylko ludze ale narazie nie zaprzatam sobie tym glowy. hihi:tak: :tak:
Nie znam sie na tym zupelnie a tym bardziej tutaj.:tak:

reklama
bede musiala sie chyba przejsc do naszej przychodni i dowiedziec co i jak, bo nie chcialabym aby nasze dziecko nalezalo do innego lekarza niz my...tym bardziej, ze tego bardzo chwala :baffled:

Tutaj niby mamy swojego lekaza ale resestrujac sie do niego na wizyte za kazdym razem przyjmuje nas ktos inny. tak samo w szpitalu. niby jest jeden lekaz prowadzacy ale caly czas widuje sie z jego asystentami. czyli idzie sie do takiego ktory ma akurat dyzur:baffled: :baffled: :baffled: poznalam juz chyba caly personel szpitalny :-D :-D :-D :-D ale mojego lekarza jeszcze nie:szok: :szok:

Mnie póki co zgaga nie męczy.. Czułam raz, albo dwa lekkie palenie, poza tym jak zjem coś tłustego to też lekko czuję że mi się nadmiar soków żołądkowych cofa :baffled: Ale poza tym na razie narzekać nie mogę ;-) Generalnie nic mi nie dolega :happy: Nawet nogi przestały puchnąć.. czasem tylko troszkę wieczorem..
Jedyną dolegliwością jest zmęczenie..
Męczy mnie przebywanie z 26. dzieci na jednej sali przez 5 godzin..
Poza tym senna jestem bardzo często.. Chyba organizm potrzebuje dużo snu :happy:
Dlatego jutro idę do mojej ginki i zamierzam poprosić o L4 na 1,5 tygodnia :happy:

Pytałam moją lekarkę o to spanie na plecach bo wspominałyście, że to może być niekorzystne dla dziecka (a mnie póki co tak się najwygodniej śpi). Powiedziała mi, że w miarę wzrostu brzucha leżenie na plecach będzie niekorzystne dla mnie bo brzuch będzie uciskał aortę (chyba...) i może mi się robić słabo ale na dziecko nie ma to wpływu i dopóki mnie jest wygodnie to mam leżeć jak mi dobrze. Teraz dziecko ma jeszcze chyba sporo miejsca (szczególnie jak się ma taki wielki "bęben" jak ja :/).

malaga witaj w klubie
przemeczenie tez daje mi popalic

pracuje 11-12 h na dobe, dwojka dzieci, zakupy, dom i ciaza
w piatek moje cialo, a konkretnie moj synio odmowil posluszenstwa, brzusio bolal i byl napiety
pracowalam zdalnie na lezaco
chyba jedyny madry w tym calym pedzie, ze sie wizal i zbuntowal

bede musiala tez pomyslec o l4

moja polozna zawsze powtarza
tak jak dobrze jest Tobie dobrze jest i dziecku
ponoc to instynkt

wiec jak lubisz spac na lampie to znaczy ze fasolce tez jest ok :-)

reklama
anija
11-12h dziennie?? :szok:
kurcze nie przemeczaj sie kobieto...szef by mogl troche przymruzyc oko i dac ci troszke luzu :dry:
to u was w pracy normalne, ze po tyle godzin siedzicie??

Do góry