M
Melanie
Gość
hehhee szpanerka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

hehhee szpanerka![]()

i te zimowe kurtki mnie wkurzają bo nic nie widać
. Dziewczyny, które mają terminy w okresie letnim mają pod tym względem "lepiej". Ale gdybym miała być w zaawansowanej ciąży w temperaturach jakie były np. w lipcu to nie wiem czy nie wolałabym jednak mieć brzucha w zimowej kurtce ... A zimową kurtę zawsze można rozpiąć bo PRZECIEŻ NAM JEST GORĄCO 
PRZECIEŻ NAM JEST GORĄCO![]()

Agutek ja Cię rozumiem bo ja też się "obnoszę" z bębnemi te zimowe kurtki mnie wkurzają bo nic nie widać
. Dziewczyny, które mają terminy w okresie letnim mają pod tym względem "lepiej". Ale gdybym miała być w zaawansowanej ciąży w temperaturach jakie były np. w lipcu to nie wiem czy nie wolałabym jednak mieć brzucha w zimowej kurtce ... A zimową kurtę zawsze można rozpiąć bo PRZECIEŻ NAM JEST GORĄCO
![]()

i inne dodatki ...
;-)