• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Nan Pro to jedyne mleko którego nie toleruje Justynka. Wyła po nim jak opętana... Coś w nim jest dziwnego, choć nie wiem co - dzieci siostry też miały problemy! Może spróbuj mieszać pół na pół z innym mlekiem albo zupełnie je odstaw...? szkoda mi Twojej Niuni...

kupa biegunkowa jest wtedy kiedy wsiaknie do pampersa, moja juz takie robila, zrobila z 7 kup wtedy i te ostatnie takie byly. w oggole zapach byl zblizony do zapachu biegunki doroslego (sorka za niesmaczność). okolice odbytu sa czerwone, wiadomo. Nati robila te kupy w odstepach godzinnych, z hukiem, no to juz wiedzialam ze cos jest nie tak. zawsze robila 1 kupe na dobe albo dwie doby. winne bylo to zelazo, teraz znowu podaję, oby biegunka sie nie powtorzyla.

czy jest ktos kto takze podaje dziecku żelazo?

natuś a próbowałaś juz zmieniać środki piorące? bo jeśli naprawdę je podejrzewasz, to szybko problem powinien wyjaśnic proszek BIAŁY JELEŃ - chyba nie ma nic mniej alergizującego!!! wg mnie warto spróbować:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry