Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co za kretynka z tej lekarki, jak mozna cos tkiego powiedziec ze nie bedzie siedziec, jakas zacofana!jak dziecko w tym wieku nie podnosi glowy to wysyla sie je na rehabilitacje ktora mu pomoze wszystko o czasie robic-w tym siedziec!idz do innego lekarza i wez skierowanie do poradni rehabilitacyjnej i na pewno nie katuj 10 min dziecka!!!!czesc dziewczyny.czy wasze maluszki podnosza glowke??moja Nati na brzuszku w ogole.pani dokt stwierdzila ze achowuje sie jak noworodek i nie bedzie siedziec..kazala ja klasc 3 razy dziennie po 10 min,i ona ma wrzeszczesz a ja mam ja nie brac..
serce peka.. robie tak od czwartku ale ja juz nie moge. Natalcia tak placze ze jak ja biore zeby ja uspokoic to biedactwo od razu zasypia tak sie meczy
![]()
ni epolecam, rumianek uczula bardzodziewczyny moze ktoras tez miala taki problem jak myod jakis 2 tyg Casperek ma na kolanach i lokciach suche plamy i wysypke na brzuszku na brwiach i policzkach czerwone plamy;( i do tego jeszcze przywlokla sie ciemieniucha
ale taka na tyle glowy i kilka "plackow"lekarka stwierdzila ze to egzema i kazala smarowac tlusta mascia i malo kapac.ja karmie tylko piersia i nie wiem czy to nie jest skaza bialkowa no ale ma zmiany skorne na kolanach i lokciach a nie w zgieciach i wysypka jest czerwona bez bialych wykwitow.juz naprawde nie wiem co robic bo wszystko zaczyna sie powiekaszac;(planujemy wykapac go w rumianku moze to zalogodzi wysypke.co myslicie?