Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny mam pytanie,czy miałyście styczność u swoich dzieci z chrypą? Od wczoraj mały mi chrypi,ogólnie czuje się raczej dobrze,nie ma innych niepokojących objawów.Dużo gada,piszczy,śmieje się...Możecie polecić jakieś domowe sposoby na chrypę,jakiś syrop,napar?NIe chcę od razu lecieć do lekarza,między chore dzieci....
Przemek często miewał chrypki i zawsze mu samo przechodziło. W zasadzie nic nie robiłam, jak miał gorszą to parzyłam mu majeranek, odcedzałam i dawałam po kilka łyków co jakiś czas - ma działanie bakteriobójcze.
czarodziejka, u nas też chrypka była dwa razy na wszelki wypadek byliśmy u lekarza mimo że innych objawów choroby nie było. Okazało się że to jakaś infekcja wirusowa ale leczyliśmy się tylko cebionem, na szczeście szybko przechodziło :-) Zdrówka dla Krzysia!
u nas chyba przeziębienie się pojawiło, lekki kaszelek ma Natalka, oby nie rozwinęło się coś więcej.
Możecie mi polecić jakiś syrop dla dzieci na kaszel? bo chyba pisałyście już gdzieś, ale nie mam zabardzo czasu szperać ;-)