ewelina09065
czas oczekiwania...
tak czytam o tych kupkach i moja robi takie zólte i w jakby z takimi grudkami tzn czasami jakby z ziarnami gorczycy...wasze tez takie sa??????????bo wydaje mi sie ze wszystko ok, tylko czasami pachnie tak kwasno...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak czytam o tych kupkach i moja robi takie zólte i w jakby z takimi grudkami tzn czasami jakby z ziarnami gorczycy...wasze tez takie sa??????????bo wydaje mi sie ze wszystko ok, tylko czasami pachnie tak kwasno...
aniołek mój syn też pawie cały dzień nie śpi :-(. jedynie na spacerze
Ja na czkawkę zawsze stosuje (jesli nie pomaga cyc: położyć dzidzie w łóżeczku i opatulić kocykiem żeby przykryte było i ucho (można też tak na rękach trzymać) - pod wpływem ciepła czkawka powinna przejść.U nas zawsze działa
jeśli chodzi o zabawki to my mamy leżaczek bujaczek z melodyjkami ale wydaje mi się że to za mało (i grzechotki) - byłam dzisiaj u neurologa to mi kazała stymulować na różne sposoby (ale my to mamy specyficzny przypadek. Zamierzam także kupić matę i jeszcze taką maskotkę grzechotkę przyczepianą do fotelika samochodowego.
Z tym snem to dziękuje wam dziewczyny, myślałam że to niepokojący objaw.
Dziewczyny proszę powiedzcie mi jeszcze czy wasze maleństwa jak słyszą grzechotkę to kierują w jej stronę główkę bądź starają się skierować główkę w stronę grzechotki?? Czy zatrzymują wzrok na was bądź na jakimś innym przedmiocie który im pokazujecie przynajmniej przez chwilę, czy wodzą wzrokiem przez chwilę przynajmniej za jakimś przedmiotem, waszym palcem itp.
I czy wasze dzieci już sobie zaczynają pomrukiwać??
Bardzo was proszę o odpowiedź bo myśmy dzisiaj byli u lekarza i okazało się że moja Zuzia tego nie robi. Jak słyszy dziwięk nawet przy samym uchu to nie odwróci się w jego stronę nawet nie spróbuje jakby nie wiedziała że z tamtąd ten dziwięk dochodzi, i nie umie zatrzymać wzroku nawet na chwile na jednym obiekcie??