Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobranocka, stać się może tylko tyle (lub aż tyle) że może boleć brzuszek przy nagłej zmianie. Jak nic się Twojej małej nie dzieje to ok :-)
Justynka bardzo zęsto ma czkawkę. Po jedzeniu... Czasem cyc pomaga, ale bardzo ja to wkurza. Nie dziwota - mnie też wkurza jak mam czkawkę....Czy wasze dzieci też mają tak często czkawkę?
a Wojtek przeziebiony :|wiedzialam ze z ta chrypa cos nie tak. dostal syropek i wit c. ale niestety zakaz na cyca
jakie to wszystko do dupy mleka jak dla trojki i co z tego :|
O, Justysia tez dziarsko głowe podnosi od 3 dnia! Aż się zdziwiłam czy to normalne... Ale ponoć ten typ tak ma :-)rzutka moja podnosi glowke od.... 2 dnia zycia! lekarze w szoku byli i polozne. miala niecaly miesiac jak podnosila i obracala na boki i chwile utrzymywala szywno, a teraz calkiem twardo trzyma lepetynke na karku, obraca zmienia jej pozycje, jak na mnie lezy to probuje sie obracac z brzucha na plecki.

Ale krople wydają sie superowe.zobaczymy jak zadziałają. polecam zapoznać się z kropelkami, bo są zachęcające.)
ja po szklance piwa mialam wiecej pokarmu,i jaka kupe ladna mala mi zrobilaKtoś tu pisał że jak się napije winka to ma więcej pokarmu.. bo jak się wypije trochę winka to się mama wyluzowuje i mleko płynie... :-)
Kathhe, a u nas było odwrotnie, co doprowadziło do sytuacji że w wieku 3 miesięcy Zuza w ogóle nie trzymała główki i musieliśmy latać po neurologach... myślę że trzeba na każde dziecko patrzeć inaczej, niektóre są słabsze, niektóre silniejsze, ale nie zawsze to oznaka czegoś złego.