reklama

Obawy dotyczące niemowląt

no i moj problem sam sie rozwiazal:))) malej potrzebne byly pomidorki:))) jak sie najdalm pomidorkow to poszla takaaaa duza kupa ze szok:)))))))) teraz jestem spokojna ze nic jej nie jest:))

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieciaczki ulewają często noskiem pokarm??

Moja Zuzia dzisiaj pierwszy raz chlusnęła nosem pokarm:( tak to wcześniej ulewała. Mąż pow. stwierdził że ulała nosem bo akurat ssała pierś. Ale te jej ulewania częste mnie trochę przerażają.

moriam usg bioderek robi się między 4 a 6 tygodniem życia. Takie mamy zalecenie na wypisie ze szpitala. A o badaniu dna oka to ja nie wiem hm, to w ogóle robi się coś takiego?

Ja dostałam w zaleceniach konsultacje z neurologiem (ze względu na wylew), nefrologiem (ze względu na powiększenie lewej nereczki) i z okulistą, bo mały miał fototerapię przez żółtaczkę. Oprócz tego zarejestrowaliśmy się do ortopedy.
Dzisiaj jedziemy do Pani neurolog. Ciekawe co nam powie?

reklama
moriam usg bioderek robi się między 4 a 6 tygodniem życia. Takie mamy zalecenie na wypisie ze szpitala. A o badaniu dna oka to ja nie wiem hm, to w ogóle robi się coś takiego?

nie jestem pewna czy nie tylko u dzieci, ktore byly naswietlane. Musze zglebic temat. Mam je po prostu na liscie wymienionych baan, jak kiedys spisywalam, co trzeba bedzie zrobic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry