reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

A mnie ostatnio pobolewa tak bardzo nisko, na wysokosci wzgórka łonowego, i jest to taki ciągnąco-kłujący ból. Zazwyczaj jak chodzę, albo czasem jak siedzę. Jak się położę to przechodzi. Ma ktoś coś takiego? Czy to może oznaczać coś złego, czy to narmalne na tym etapie ciąży?

reklama
A mnie ostatnio pobolewa tak bardzo nisko, na wysokosci wzgórka łonowego, i jest to taki ciągnąco-kłujący ból. Zazwyczaj jak chodzę, albo czasem jak siedzę. Jak się położę to przechodzi. Ma ktoś coś takiego? Czy to może oznaczać coś złego, czy to narmalne na tym etapie ciąży?

Ja tak mam, wydaje mi sie ze sa to miesnie, ciezko sie z tym chodzi fakt, ale nie uwazam zeby to bylo cos niepokojacego

A ja dostałam jakiejś wysypki na brzuchu i piersiach. Grrr. Wczoraj już miałam ale jakoś przeszła a dzisiaj znowu. Ciekawe co mnie uczuliło.
W dodatku już drugi raz mnie stopy swędziały na górze,przy japonkach. Nie wiem czy to od japonek czy od czego. Pierwszy raz na remoncie a tam wiadomo pył straszny a dzisiaj drugi raz w sklepie. Nie wiem od czego.

Ja też mam takie bóle podbrzusza i w okolicach wzgórka łonowego. Wydaje mi się, że to przez rozciąganie tych wszystkich więzadeł itp.

Dzięki dziewczyny za odpowiedz. No mam nadzieję, że to tylko rozciąganie. We wtorek mam wizyte to wspomnę ginowi o tym.

Ja miałam swego czasu straszną wysypkę na brzuchu i piersiach po kremie przeciw rozstępom. Może zaczął Cię jakiś kosmetyk uczulać.

No właśnie wieczorem od kilku dni zaczęłam znowu smarować brzuch i piersi rossmanowskim balsamem którego mi trochę zostało z początku ciąży i nie wiem czy to nie on.

A mnie pojawił się pierwszy rozstęp ;( Na piersi. W8iem że to nie tragedia, ale jakoś miałam taką głupia nadzieję, że mnie to ominie :p Od razu zaczęłam szperać w necie i zamówiłam balsam z Palmersa. Skoro ziajka mnie zawiodła to spróbuję czegoś nowego ;)

U mnie ziajka na razie spisuje się idealnie. Swojego czasu zrobiły mi się takie małe rozstępy na piersiach ale zaczęłam smarować je 3x częściej niż resztę i jakimś magicznym cudem zniknęły i mam nadzieję, że już się nie pojawią :laugh2: A i ostatnio w ramach rossmanowskiej promocji kupiłam, żel good bye cellulite z nivea i stwierdzam, że jest idealny. Skóra jest po nim ładnie wygładzona a i dołeczki powoli się zmniejszają . Jak już nawet mój D. zauważył różnicę to znaczy, że musi być ok :-p

To ja muszę koniecznie sobie kupic ten krem na cellulit, bo okropny mi sie zrobila w ciazy na nogach. Pewnie od gorszego krazenia...

reklama
Sivle, sama nie jesteś:/ ja ostatnio na lewym biodrze widzę zaczątek "tygryska"... no i teraz sie zastanawiam jak bardzo mi to powyłazi i czy zmieniać smarowidło... eh, dobrze że kumpela kosmetologię kończy, już mi wspominała o jakiejś maści na rozstepy, ale te "już wyszedłe":D:D:D

Do góry