reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
Dawidowe tak, ciąża trwa 40 tygodni +/- 2 tygodnie, więc w 38 tc juz jestesmy w terminie i w 42 tc tez jeszcze w nim jesteśmy. Nie powinno sie przeciagac dalej bo łozysko już wtedy raczej nie odżywia dziecka wystarczająco (jest już stare), dziecko ma bardzo mało miejsca, jest mniejsza ilość wód płodowych i większość lekarzy decyduje sie na wywołanie.

dzięki lolisza,:-) własnie też zauważyłam że jak dużo leżę to mniej boli, chociaż też biorę leki i nie wiem czy to po leżeniu w szpitalu czy po lekach, a tych leków tyle mam że aż się boję:szok:

Kochane dziewczyny właśnie mało nie zeszłam na zawał, ale głos rozsądku mnie otrzeźwił i spytam was czy potwierdzacie moją diagnozę.
Leżałam sobie na lewym boczku, mały się troszkę ruszał, aż tu nagle po plecach od krzyża w górę pod łopatki przeszedł mi prąd. Za chwilę drugi. Położyłam się na wznak, aż w końcu wstałam. Pierwsza myśl to bóle krzyżowe, ale one przecież nie promieniowałyby w górę pleców tylko w dół no nie? I tak pomyślałam za chwilę, że może mały ucisnął mi na jakiś nerw.
Macie tak? Rano ze dwa razy miałam podobne coś, a teraz w krótkim odstępie dwa razy pod rząd. Help...

To mogą być nerwobóle. Bóle krzyżowe ja miałam jak mi sie szyjka skracała i nie da sie tego z niczym pomylić - człwoiek ma ochote po ścianach chodzić...

Fenoterol bierze na pewno Madlein.

reklama
Tak ja biorę fenoterol, może coś podpowiem:)
A co do moich pleców to młodzian chyba mi na nerw jakiś uciska, bo to się nie nasila, nie ma jakiejś regularności i to raczej nie boli, tylko taki prąd idzie.

Do góry