reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Ida, alez Ci zazdroszcze!!!!!
Dawidowe tak, ciąża trwa 40 tygodni +/- 2 tygodnie, więc w 38 tc juz jestesmy w terminie i w 42 tc tez jeszcze w nim jesteśmy. Nie powinno sie przeciagac dalej bo łozysko już wtedy raczej nie odżywia dziecka wystarczająco (jest już stare), dziecko ma bardzo mało miejsca, jest mniejsza ilość wód płodowych i większość lekarzy decyduje sie na wywołanie.
ivette73
Fanka BB :)
dzięki lolisza,:-) własnie też zauważyłam że jak dużo leżę to mniej boli, chociaż też biorę leki i nie wiem czy to po leżeniu w szpitalu czy po lekach, a tych leków tyle mam że aż się boję

Madlein
Kochane dziewczyny właśnie mało nie zeszłam na zawał, ale głos rozsądku mnie otrzeźwił i spytam was czy potwierdzacie moją diagnozę.
Leżałam sobie na lewym boczku, mały się troszkę ruszał, aż tu nagle po plecach od krzyża w górę pod łopatki przeszedł mi prąd. Za chwilę drugi. Położyłam się na wznak, aż w końcu wstałam. Pierwsza myśl to bóle krzyżowe, ale one przecież nie promieniowałyby w górę pleców tylko w dół no nie? I tak pomyślałam za chwilę, że może mały ucisnął mi na jakiś nerw.
Macie tak? Rano ze dwa razy miałam podobne coś, a teraz w krótkim odstępie dwa razy pod rząd. Help...
Leżałam sobie na lewym boczku, mały się troszkę ruszał, aż tu nagle po plecach od krzyża w górę pod łopatki przeszedł mi prąd. Za chwilę drugi. Położyłam się na wznak, aż w końcu wstałam. Pierwsza myśl to bóle krzyżowe, ale one przecież nie promieniowałyby w górę pleców tylko w dół no nie? I tak pomyślałam za chwilę, że może mały ucisnął mi na jakiś nerw.
Macie tak? Rano ze dwa razy miałam podobne coś, a teraz w krótkim odstępie dwa razy pod rząd. Help...
ivette73
mam też tak czasem nawet oddechu nie mogę złapać - mogą to być tzw. nerwobóle i uciski dzieciuszka
ivette73
dziewczyny czy któraś z was bierze Fenoterol???
reklama
Podziel się: