reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

reklama
dzięki KasiaDe. Teraz przynajmniej wiem o co chodzi :tak:, bo jak większość ludzi boję się tego co nieznane i nienazwane :tak:.
agnieszka fajnie, że wszystko w porządku.

agnieszka a czy twoja mama wie kiedy może to nastapić, bo ja też mam usta mocno spuchnięte:-D i nie wiem kiedy moge się spodziewać tego porodu???

mamaAli szkoda dalej kometować zachowanie takiej baby - nie powinna wogóle pracować z ludźmi, a tymbardziej z kobietami w ciąży, które i tak bardzo się martwią o swoje malentwa.

Anecia to raczej czop.

no niestety nie umie powiedziec kiedy, to zalezy indywidualnie od organizmu i malenstwa:tak:ja mam takie usta chyba od tyg- szkoda ze tak nie zostana hihihihi ponetnie wygladaja

reklama
Do góry