reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Zawsze do usług
Nie ma to jak coś sprawdzić na własnej skórze...
Ja biore tekie witaminki zwykle z rana , przed albo po sniadaniu i nic mi niejest! Niestety od jakiegos czasu meczy mnie taka zgaga,ze czasem wytrzymac nie idzie i juz posuwam sie do tego by brac cos przeciw temu! Okropne, czasem kluje az do mostka!!! I bekam jak swinia ale nie zeby mi to przyjemnosc sprawialo!!! Okropnosc!!!
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
A ja czuję jak mi się kości rozłażą:/ kość łonowa to mnie od wczoraj boli jak jasny gwint a na domiar złego trochę przesadziłam z rozciąganiem i czuję jakby mi coś pękło:// No i pojawiła się już siara... coraz bardziej dociera do mnie że naprawdę jestem w ciąży
Po 5 miesiącach sielanki zapowiada się ciężki okres
chcę już lipiec
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kasiek,witaj w klubie,coraz bardziej czuję,że jestem w ciąży...oby do lipca!
AneczkaK
mama bambulinkow
o rany widze ,ze nie tylko ja zaczynam marudzic
:laugh: jak juz pisalam bola mnie plecy i tylko ta Joga dwa razy dziennie mi pomaga ale zwykle znajduje jakis wykret i nie cwicze a pozniej stekam.W nocy niestety bol sie pojawia i tak ,narazie nie wymyslilam jak sie ukladac zeby nie bolalo 
Co do zgagi to Kreciku naprawde sprobuj tego siemienia lnianego mi pomaga a to zawsze naturalny sposob
Co do zgagi to Kreciku naprawde sprobuj tego siemienia lnianego mi pomaga a to zawsze naturalny sposob
Tylko gdzie ja tu teraz siemie znajde? Niestety nie wiem gdzie mam za tym chodzic! W polskich sklepach dostaniesz wszystko a tu to chyba musze do specjalnego sklepu sie udac!! Ale dzieki za rade, moze zaraz rusze na poszukiwania!
reklama