• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ojej Kaju nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze :) Chyba najgrozniejsze sa bole brzucha podobne do miesiaczkowych bo to moga byc skurcze.Moze malenstwo ci cos zrobilo ::) jakos kopnelo mocno czy cos, nie wiem .Daj znac jak cos bedziesz wiedziala. :-*

Kaju, oczywiście niczego nie można lekceważyc ale ja miałam takie bóle jak mi się skóra na brzuchu rozciągała miałam wrażenie że mnie coś od środka za pępek ciągnie. Odezwij się jak będziesz znała powód Twojego bólu.

ja czytałam, że mogą się niedługo pojawić tzw. skurcze Braxtona-Hicksa - taki trening macicy przed porodem. ale to chyba jeszcze za wczesnie??

reklama
Aneczka,jesli się nie powtarzają często i są krotkie to nie masz co sie denerwować bo to normalka,maciczka musi poćwiczyc przed finałem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry