reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Kurczę powiem Wam, że poważnie rozważam zmianę lekarza, zresztą od samego początku nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Koleżanka mi go poleciła bo jest podobno DOBRY (uprzedzała, że nie będzie miło). Jak zmienię lekarza to będę musiała zmienić również szpital w którym zamierzałam rodzić bo ten mój doktorek jest tam ordynatorem. A alternatywą jest szpital, który niestety nie ma dobrej opieki nad noworodkami:((((( co ja mam robić. Cholerny świat:(
Kreciku dzięki namiary na doktorka wyślę na priva;)

Ola teraz musisz być egoistką. Spokój dzidzi najważniejszy.

reklama
Ale ze mnie idiotka :mad: wczoraj wieczorem po surowce z pora ,ktora uraczyla mnie tesciowa ( nie zlosliwie ale dla zdrowia) myslalam ,ze wykituje a dzis juz bylo dobrze i najadlam sie sledzi i popilam jogurtem i wszystko sie od nowa zaczelo :p :-[

Czy łapią was skurcze w mięśniach? Mnie dzisiaj rano 2 razy złapał skurcz w łydce i boli mnie do tej pory... Nigdy do tej pory tak nie miałam...

Izuniu masz pewnie za malo magnezu pogadaj z lekarzem i kup sobie magnez w tabletkach napewno pomoze ;) ja na szczescie jeszcze tego nie mam ale kto wie moze tez mnie dopadnie :p

No ja tez jeszcze w ciąży nie miałam skurczy łydek ale wiem jakie to okropne...Tak jak radzi Aneczka Izuniu-magnez. Ja z kolei mam śmieszną i jednocześnie uciążliwa przypadłość bo ciągle kicham i to tak siarczyście ;) Ale jest i gorsza strona,potem drapie mnie w gardle i swędzą mnie od środka uszy...to może jakaś alergia?W czwartek idę do dermatologa ze swoimi problemami skórnymi,to wspomnę i o tym...

O skurczach to slyszalam ze to czesty objaw! Pierwsze co sie mnie moja siostra zapytala to czy mam juz skorcze w nogach! Ja na szczescie jeszcze tego nie przechodze ale kto wie? Jedyne na co narzekac moge to to , ze jak za duzo pochodze to pozniej nie moge sie ruszac, nie moge usiasc bez bolu a o wstawaniu to juz nie mowie, tak mnie w pachwinach ciagnie!!!

Wiecie co.. Od ponad miesiaca biore Prevital. Wszystko bylo ok. Od paru dni jak tylko wziełam tabletke zaraz mnie mdliło i dwa razy nawet skonczylo sie... no wiecie ;) Dzis nie wzielam witaminek i jest mi dobrze. Myslicie ze to moglo byc od tego czy tylko czysty zbieg okolicznosci??

reklama
Elpis,ja tez tak miałam z Feminatalem ale jest jeden sposób,przetestowałam :) Musisz łykać tabletkę podczas obiadu albo tuz po nim.Najgorsze,to wziąć tabletkę na pusty żołądek albo tuz po śniadaniu,nie zdązy się zmieszać z ułożonym wcześniej jedzonkiem w brzuszku ;)

Do góry