reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Okazało się, że to nic strasznego dostałam receptę na globulki tak jak przewidywałyście.
A co do bóli w krzyżu to lekarz kazał mi zwiększyć dawkę Magne B6 z 2 x dziennie do 3.

reklama
Bardzo sie ciesze, ze u ciebie wszystko w porzadku!!! Musimy dbac o siebie i sluchac co nasi lekarze zalecaja!!! Szkoda tylko ze Marthusi i Kasi nie umieli pomoc!!!!
Dziewczyny!!! UWAZAJCIE NA SIEBIE!!!!

wczoraj nie wchodziłam tu cały dzień ale miałam sensacje żołądkowe!
zachciało mi się pomarańczy, więc zjadłam dwie, a za godzinę osłabłam, zaczęły się mdłości a potem co 2 godziny przez całą noc wymiotowałam OKROPNE! wczoraj cały dzień przeleżałam, miałam jakieś kłucia w dole brzucha więc na wieczór pobiegłam do ginka, powiedział, że muszę wziąć nospę bo faktcyznie brzuch spięty i do tego węgiel. No dzis na wieczór jakoś przeszło, ale takiej rewolucji nie miałam nigdy. Koniec pomarańczami do końca ciąży!!!!!

Ojej ewan ciekawe co w tych pomaranczach bylo ??? Fuj.mam nadzieje ,ze juz bedzie dobrze.

Ojoj Ewan, nie dziwie sie, ze masz uraz do pomarańczy po takich przejściach... Niestety jedzenie owoców tym razem nie wyszło na zdrowie ale dobrze, że wszystko z Ciebie "wyleciało".

Oj Ewan biedna ty!!! Tak to jest juz z nami, najpierw mamy zachciewajki, a pozniej cierpimy!!! Ja chyba w ogole dzisiaj za duzo zjadlam i wcale sie dobrze nie czuje!!! A co do cytrusow to podobno nie powinnysmy ich za duzo jesc w ciazy! Teraz nie moge sobie przypomniec dlaczego, bo dowiedzialam sie o tym po niemiecku! Nazwa byla za trudna, ale zapytam znow tej osoby i wam powiem!!! Moze dzisiaj jeszcze, ale nie obiecuje!!

Krecik ja też słyszałam, że nie wskazane jest jedzenie cytrusów w ciąży. Siostra mi mówiła, ale też dokładnie nie wiem o co chodzi, dowiem się jak tylko się z nią spotkam.

reklama
Kobitki pierwsze słyszę :o Ja się objadam cytrusami!(w porównaniu do innych owoców) najbardziej na nie mam ochotę. A czemu nie wskazane jest ich jedzenie, wiecie?

Do góry