reklama
Bardzo sie ciesze, ze u ciebie wszystko w porzadku!!! Musimy dbac o siebie i sluchac co nasi lekarze zalecaja!!! Szkoda tylko ze Marthusi i Kasi nie umieli pomoc!!!!
Dziewczyny!!! UWAZAJCIE NA SIEBIE!!!!
Dziewczyny!!! UWAZAJCIE NA SIEBIE!!!!
wczoraj nie wchodziłam tu cały dzień ale miałam sensacje żołądkowe!
zachciało mi się pomarańczy, więc zjadłam dwie, a za godzinę osłabłam, zaczęły się mdłości a potem co 2 godziny przez całą noc wymiotowałam OKROPNE! wczoraj cały dzień przeleżałam, miałam jakieś kłucia w dole brzucha więc na wieczór pobiegłam do ginka, powiedział, że muszę wziąć nospę bo faktcyznie brzuch spięty i do tego węgiel. No dzis na wieczór jakoś przeszło, ale takiej rewolucji nie miałam nigdy. Koniec pomarańczami do końca ciąży!!!!!
zachciało mi się pomarańczy, więc zjadłam dwie, a za godzinę osłabłam, zaczęły się mdłości a potem co 2 godziny przez całą noc wymiotowałam OKROPNE! wczoraj cały dzień przeleżałam, miałam jakieś kłucia w dole brzucha więc na wieczór pobiegłam do ginka, powiedział, że muszę wziąć nospę bo faktcyznie brzuch spięty i do tego węgiel. No dzis na wieczór jakoś przeszło, ale takiej rewolucji nie miałam nigdy. Koniec pomarańczami do końca ciąży!!!!!
Oj Ewan biedna ty!!! Tak to jest juz z nami, najpierw mamy zachciewajki, a pozniej cierpimy!!! Ja chyba w ogole dzisiaj za duzo zjadlam i wcale sie dobrze nie czuje!!! A co do cytrusow to podobno nie powinnysmy ich za duzo jesc w ciazy! Teraz nie moge sobie przypomniec dlaczego, bo dowiedzialam sie o tym po niemiecku! Nazwa byla za trudna, ale zapytam znow tej osoby i wam powiem!!! Moze dzisiaj jeszcze, ale nie obiecuje!!
reklama