teraz chyba w sklepach są pryskane specjalnymi środkami, żeby dłużej zachowały jędrność. Poza tym jak moja znajoma karmiła piersią to mała dostawała natychmiast biegunki, jak mama zjadła cos z cytrusów, pewnie coś zawierają co szkodzi dzieciątkom.
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Dziewczynki,ja jestem alergikiem i nie mogę zbyt dużo wcinać cytrusków chociaż je ubóstwiam!Po prostu nie zaleca sie ich w ciązy bo właśnie uczulają i mogą spowodować alergię u maluszka.
AneczkaK
mama bambulinkow
Ja wiem ,ze napewno nie wolno jesc cytrusow przy karmieniu podobnie zreszta jak wielu innych rzeczy :
Co do okresu ciazy to nie jestem za odmawianiem sobie owocow ani innych rzeczy na ktore mam ochote bo jestem zdania ,ze skoro organizm tego potrzebuje to nie ma w tym nic zlego.Wiadomo ,ze musimy uwazac na niektore produkty ale z tego co slyszalam dzieci uczulaja sie raczej od zmuszania sie do jedzenia lub picia czegos dla zdrowia mimo iz nam to nie smakuje.Oczywiscie wiem ,ze trzeba unikac kremow nieznanego pochodzenia , lodow,surowego miesa,alkoholu i innych uzywek. co do owocow to ja mam bzika ostatnio na owoce egzotyczne typu ananasy, melony, mango itp.(chyba dlatego ,ze to ciezko dostac
:laugh: )
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Zycze Ci, zeby juz nie dokuczały Ci tego typu sensacje... ani żadne inne też A SIO!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja w kinie zjadłam kubełek popcornu i wypiłam litr coli ale jakoś bardzo mi smakowało i nie cierpię za bardzo
Zaczęła mnie za to swędzieć strasznie skóra na brzuszku
Też tak macie?Rozstępy precz!
reklama