reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Elpis,Neo Angin raczej nie ale Septolete i Sebidin mozna
kaja25
Mama Nadii
Elpis ja sie kurowałam za I razem syropem z cebuli ,mlekiem z miodem.A za II razem to już musiałam brac antybiotyki.Najważniejsze żeby niemieć gorączki.Ja w obu przypadkach miałam ponad 38 st.Na goraczke mozna brać panadol ja niestety jestem uczulona na paracetamol i trudno u mnie cokolwiek brać.A paracetamol to najcześciej brany skuteczny i bezpieczny lek w ciąży.
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Dzieki dziewczynki. Dzis nos mi juz nie przecieka, to juz powazna awiaria, jaky rura pekla
) Ale dobrze, ze przynajmniej schodzi mi to z głowy, bo same wiecie, ze to niezbyt mile uczucie. Panadol wzielam wczoraj wieczorem bo mnie juz tak glowa bolala, ze nie wytrzymalam dluzej bez tableki. Popijam malinki, cytrynki, miodki i inne rzeczy, o ktorych mi napisalycie. Jutro jade do ginki, wiec dzis leze w lozku (teoretycznie, bo teraz siedze przed kompem, ale i tak musialam wstac do kibelka to tak po drodze zajrzalam do Was

k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Od jakiego czasu zaobserwowałam (ostatnio coraz częściej się to zdarza) że swędzi mnie pępek w środku chyba przez to, że już jest mozno napięty :
Wczoraj to się śmiac nie mogłam bo jak tylko brzuch od śmiechu się zaczął ruszać to myślałam, że mi pępek wyskoczy :
Za to od jakiegoś czasu już prawie wcale nie bolą mnie cycuchy, co mnie bardzo raduje, bo bolały strasznie
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A czy u was też już tak śmiesznie pępek wychodzi na wierzch?