reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Elpis, może faktycznie wolałby kurczaczka a ja mu jakies Big Tasty z krową zaserwowałam :)
Heh, to moje Maleństwo będzie chyba wytrawnym smakoszem bo niedawno brykało jak szalone w uroczej restauracji z super dobrym jedzeniem. No cóż stwierdził, że nie będzie jadł byle czego. Mam nadzieje, że dzisiejszy łosoś w sosie cebulowym będzie mu smakował:) Bo po wczorajszym dziś jeszcze boli mnie brzuchal (nota bene już całkiem spory 8)) Tak mi szkoda, że mam cyfrówke zepsutą, bo już mam się czym pochwalić:)

reklama
Hej!!! Ja nie mialam zadnych przykrych dolegliwosci zwiazanych z jedzeniem, ale od poczatku nie moge zniesc nawet mysli o MC Donalds!!! Wszystkie frytowane rzeczy nie chodza w ogole w gre!!!

Oj rozciągamy się!Ale ten czas leci...niedawno sie dowiedziałam o fasolce a już mały waży ponad 400g! Ja też smaruję się intensywnie :)

wiecie co , tylko żeby starczało cierpliwości w tym smarowaniu i konsekwencji, ja niestety..... jak pamiętam to walę na grubo jak zapomnę albo się nie chce to zero smaru...... a potem będę żałować jak rozstępy wyjdą.......

Ja staram się codziennie przynajmniej raz namaszczać ;D. Inny krem do biustu inny na brzuch i pośladki. Przez pierwsze 3,5 miesiąca używałam tylko balsamu do ciała i sceptycznie byłam nastawiona do specyfików na rozstępy. Ale po zagłebieniu się w tematykę stwierdzam - może faktycznie nic nie dają ale po co mam później mieć do siebie pretensje, a nuż widelec ;).
Wygrzebałam też w domu książke z ćwiczeniami jogi, przeciągam się rozciągam i zobaczymy jakie będą efekty... az się boję:)

Ja tez rozstepow boje sie okropnie.Kupilam sobie oliwke z rosmana i krem ziaji oba na rozstepy.smaruje sie oliwka wieczorem a kremem czasem na dzien.Chyba kupie jakis specyfik na biust chociaz ten specjalnie mi nie rosnie ;)

No mi właśnie Ziaja sie kończy i teraz zafunduję sobie chyba coś droższego i takiego super specjalnego dla mamuś.Podobno Eris ma coś z tej serii nowego.

Tak Olu, Eris ma w sprzedaży 3 nowe produkty z serii pharmaceris dla mam :) dostępne są tylko w aptekach, ja właśnie też mam zamiar sobie kupić. Narazie muszę skończyć krem z Chicco i wtedy kupię sobie Erisa. Jest dużo tańszy a na pewno bardzo dobry.
Pozdrowionka

reklama
Powiedzcie mi kochane, co brałyscie, jak Was dopadł taki mocny katar i ból gardła - na moje oko to prawie jak poczatek anginy :( Znacie jakies domowe nieszkodzące dzidzi sposoby? Bo ja to jestem lekomanka ;) (prawie), zawsze brałam jakies swinstwo byle szybko przeszlo... A teraz??

Do góry