reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Mnie ostatnio biorą skurcze ale łydek.Zaczynają mi takze wieczorem troche puchnąć nogi.Byłam dzisiaj u moje doktorki i kazała mi zażywać magnez.A brzucho tez mam często napięty bo sie pyta czy jest bardziej napiey niż w tej chwili.Ale wszystko ok.

Na razie nie mam takich skórczów łydek ale własnietera zaczął mi isę brzuszek bardzo prężyć więc pójdę sie juz połozyć...dobrej nocki kochane!

Od kilku dni prawie codziennie boli mnie głowa. Podobno jest to też jeden z objawów 6 miesiąca też to macie?
No a łydki to tragedia nawet rano po wstaniu z łożka mnie bolą. Ostatnio w kinie jak siedziałam przez połtorej godziny myślałam że zwariuje z bólu. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć:/

Na brzuszek wzięłam no spę i jakos zasnęłam...dobrze,ze dzis wizyta u gina,napewno mu o tym powiem...ja najgorsze problemy z nogami mam przy dłuzszym siedzeniu,mam takie uczucie ciężkości, nogi mam wtedy jak kamienie...jedyny sposób tożel na opuchnięte łydki i nóżki do góry ;)

No to i ja ponarzekam troszke :)
Mnie w przeciwienstwie do łydek bola od wczoraj piszczele. Moze dlatego ze troche wiecej sie nachodzilam, i do tego w całkiem plaskich butach...
A najwiekszym moim problemem sa.. zaparcia (chyba mozemy tu o wszystkim mówic ???) ... i obawiam sie ze hemoroidy mnie nie ominą :((

Rozumiem Cie Elpis ja tez sie boje bo zaparcia mnie mecza okropnie :( Nigdy nie mialam hemoroidow ale nie wiem jak to sie skonczy przy tych problemach i po porodzie.Badzmy dobrej mysli moze nas to ominie ;)

Oby nie bylo tak zle.:)
A i dzieki Aneczko za sposob na zgage - odpukac, dzieki temu od 3 dni mam spokoj :)))

reklama
Jak nie urok to sraczka!!! Nie dosc ze mam typowe bole w okolicy krocza, zadyszka po kazdej czynnosci , itd.. to jeszcze mnie gdzies przewialo i nie moge szyja ruszac! Ale boli!!! Nawet masci nie pomagaja i tak sie mecze od wczoraj!!!

Do góry