reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

Obudziłam sie o 5 rano i już nie mogłam usnąć...każdego ranka tak mam,że może to już? ;) :laugh: ale naiwna jestem :) ale fakt faktem,że udziela mi się zdenerwowanie,nie mogę się wyluzować...czekam jak na ważny egzamin albo i jaką rewolucję ;D z tym ostatnim to nawet będzie podobnie ;D

reklama
Troche na wyrost , ale i tak napisze wam co dzis przeczytalam w temacie wlosow.

Faktycznie podczas ciazy wlosy rosna nam szybciej i wydaja sie byc bujniejsze poniewaz hormony ciazy mocno trzymaja wszystkie cebulki w glowie . Zauwazylyscie , ze bardzo malo wlosow zostaje na szczotce po czesaniu i na sitku w wannie po myciu glowy ? To wlasnie ten fenomen ciazy .
A to co chce wam powiedziec to to zebyscie sie nie wystraszyly jak po porodzie ( nie odrazu ... to moze byc nawet kilka miesiecy ) hormony sie pozmieniaja i te wszystkie ekstra wlosy zaczna wychodzic .
Moga ich byc cale garsci i jest to zupelnie normalne .

Wiem coś na ten temat bo po urodzeniu Laury strasznie wychodziły mi włosy normalnie koszmar.

Olu ja też teraz się budzę bardzo wcześnie rano i nie mogę spać a myślałam że to ja jestem tą największą panikarą bo wydawało mi się że Wy troszkę mniej panikujecie ;)ale widzę że pomału każdą z nas dopada strach ja to mówię na siebie że chodzę jak bomba zegarowa która w każdej chwili może wybuchnąć :laugh:

Wczoraj wieczorem odszedl mi kawalek czopu byl w kolorze lekko zoltyma a dzis odchodzi lekko brunatny.....wiem ze czop moze odejsc jeszcze na dlugo przed ale jzu zaczynam sie lekko stresowac....no a do tego bardzo bola mnie kosci spojenia i kurde lekkie skurcze czuje RATUNKU!!!!!!!!!!!!

Iwonko-mój czop odszedł na raty jeden kawałek 4 a drugi 3 dni przed.... ale nie straszę, może być i 2 tygodnie wcześniej, spokojnie

wlasnie wiem ze z tym czopem to moze byc roznie...no ale jakby niebylo cos sie ruszylo i teraz trzeba czekac czy sie rozkreci czy tez nie

torba spakowana czeka w pelnej gotowosci...ide cos przekasic bo nigdy niewiadomo juz teraz co sie moze wydarzyc za np ::)3 godziny

reklama
Do góry