reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

Moze zadam dziwne pytanie.. ale czy Wam ostatnio też szybciej odrastają włosy tu i ówdzie???  Pod pachami to musiałabym golic sie rano i wieczorem.. obłed :(

reklama
Olu tych rozstępów naprawde potem nie widać  :) i wrócisz do swojej figurki szybciej niż myślisz, przytyłaś naprawde nie wiele jak sama mówisz :) ja mam już ze 20 na plusie i się nie martwie  ;) wszystkie wałeczki znikną celulit się schowa a po rozstępach będzie ledwo śladzik   :) ja mialam cały brzuch w rozstępach przy pierwszej ciąży  po czym mi ładnie zeszły i jeszcze jak narazie nie widać a brzuszek też mam nie mały  ;) także laska będziesz jak byłaś nie ma co się martwić :-*

Madziu tak...mnie też szybciej odrastają  :)

Z tymi włosami to mam tak samo.Może dlatego ze częściej je teraz gole ....niewiem.A teraz troche z innej beczki.Dajecie dzidziusiom podusie do łóżeczka?Bo ja chciałam dać pieluszke tetrową zamist podusi i znowu w domu patrzą na mnie jak na wariatke.

Jeszcze nikt mi nie powiedzial zeby podusia byla wskazana!!! Ja nie daje bo zbyt duzo opinii przeciwko poduszce!!!
Co prawda ubralam juz posciel i podusie tez ale nie bede podkladac!!! Wykozystam moze do czegos innego, do karmienia czy , zreszta jeszcze sama nie wiem

Corsini,dzieki za wsparcie! :-* wiem,że masz doświadczenie,więc będe sie trzymać nadziei,że rzeczywiście jakos dojdę do siebie...Elpis,ja mam tez tak z tymi włoskami,ale tylko pod pachami-golę co drugi dzień...bo na nogach wolniej mi odrastają!

U mnie z tymi objawami i dolegliwościami to jest troszkę dziwnie, właściwie teraz nie mam żadnych (tylko nogi i ręce puchną;(, wcześniej brzuch mi się często napinał, twardniał, czułam lekkie skurcze a teraz (od ok 2 tyg) wszystko jest ok :) brzuszek mam mięki nic mnie nie boli, czuje się owiele lepiej niż na początku, lekarz za każdym razem jak ide mówi że daje mi "góra" 2 tyg do porodu( tak już od 1,5 miesiąca) niezły z niego specjalista  ;D..... Według mnie wytrzymam do terminu a może nawet troszkę dłużej - czego bardzo bym nie chciała :( już się małego nie mogę doczekać, teraz gdy oglądam zdjęcia maluszka Ewan.... hmmm jeszcze bardziej się niecierpliwie

Ola no cos ty! rozstepy jak uzyjesz dobrego kremu zbledna calkiem i zmaleja(skora cala sie skorczy i nie bedzie tego widac) Co do figury to chyba wszystkie sie nie poznajemy w lustrze ;) Ja, niby wszyscy mowia ,ze nie utylam ,ale widze tez na biodrach faldki i mega celulit na calych udach i posladkach :p Po porodzie celulit napewno w duzej mierze zejdzie bo to tez ta woda i tluszczyk, ktore sie nam odkladaja na czas ciazy.Potem przy karmieniu schudniemy a jak nie wrocimy do dawnych rozmiarow po paru miesiacach to bedziemy dopiero myslec co z tym zrobic ;) ;D

reklama
Ja ostatnio też codziennie golę się pod pachami a prawie przez cały okres ciąży miałam spokój .I oczywiście po dzisiejszym spacerze typowo zakupowym nogi mam spuchnięte i brzuch mnie bolał ale na szczęście przeszło .Jedynie co teraz doszło ,to schodzi mi codziennie po trochu czop .

Do góry