reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

Kaju spory chłopaczek się urodzi ale to dobrze jeśli chodzi o bakterie to ja dołączam do klubu ale w czasie ciąży to normalne i nie ma się czym przejmować w końcu jesteśmy pod opieką specjalistów którzy wiedza co mają zrobić.

reklama
CZy Was też boli brzuch w nocy?? Ja się budzę ostatnimi czasy z bólu, chyba mały mi strasznie flaczki ugniata :-[

K@siek ja tak mam, że w nocy to aż mi strasznie ciężko przez ten ból przekręcic się na drugi bok a jak idę do toalety to jak staruszka 70-letnia no i jest wtedy brzusio taki strasznie twardy.

czytam wszystko co piszecie ale niestety nieza dobrze sie cuzje dlatego tak rzadko jestm brzusio twardnieje i pod wieczor czulam wczoraj lekkie skurcze......myslalam ze cos sie wydarzy ale nie...kurde mam do was pytanko czy wy tez jestescie takie oslabione???bo ja normalnie niemam na nic sily cisnienie niby w normie bardziej niskie niz wysokie 119/65 niunia kopie jak szalona wiec z nia chyba wszystko w porzadku a czuje czasem zawroty glowy i jakbym miala zemdlec ale gleboko oddycham i jest oki...niewiem dlaczego tak sie dzieje czy to przez ta pogode czy przez te noce bezsennne czy moze poposrtu czuje ze to juz niedlugo????powiedzcie czy ktoras z was tez tak ma?

Hmmm.to i ja mam jakies tam bakterie ale to nic podobno nie znaczy...mnie brzuszek wczoraj pobolewał,a rano mały dostał 15 minutowej czkawki ;) z tym wstawaniem do toalety to rzeczywiście jak kaleka,czuję każdym nerwem jaki ten mój synus juz duży :) Niestety dziś popatrzyłam na siebie w lustrze...czeka mnie ciężka praca po porodzie...wałki na biodrach,cellulit gigant,no i najgorsze są rozstępy,już po jednej stronie brzucha rozpanoszyły się na dobre :mad: no i mam doła...przed ciążą nie byłam chudziną ale raczej nie miałam problemów z figurą ale traz normalnie nie poznaje własnego ciała! Jestem przerażona i boje się,że wpadnę w deprechę...

no wlasnie pod koniec dnia tez tak mialam ale teraz to wstaje pochodze troche i poprostu niemam na nic sily....zaczynam sie bac bo jestem sama w domu i niewiem co sie dzieje....dobrze ze chociaz mala jest aktywna to wiem ze z nia wszystko oki...ale ostatnio mialam jeszcze tyle energii a tera zpoprostu bezsilna jestem

Oszczedzamy siły na "ten" moment - ech żeby to faktycznie był "moment", a nie pół dnia (jak nie dłuzej) :))

Ola niemartw sie po porodzie bedziemy walczyc z tymi rozstepami ja tez mam takie dni kiedy placze jak widze swoje odbicie w lustrze albo musze wkladac znowu ten sam ciuch bo w nic wiecej niewchodze a niema sensu juz nic kupowac .....myslalam ze mniej przytyje w ciazy no a tu juz 21 kg na plusie szok...ale maz mnie pociesza ze tylko brzuszek mam duzy a reszta cialka jest nadal seksi...tylko ze jakos on niewidzi tych rozstepow ani napuchnietej okraglej buzi

reklama
mój mówi to samo ;) najgorsze jest to,że ja wcale dużo nie przytyłam,11 kilo,ale rozstępy mnie zaatakowały na maxa! A tego zlikwidować sie niestety nie da...o losie... :(

Do góry