Co ja zaobserwowalam u siebie to to ze mam duuzo wiecej pieprzykow na ciele niz wczesniej!!! Czy wy tez cos takiego zauwazylyscie??? Kiedys mialam moze ze 2 na jednej rece a teraz mam pelno malenkich!!! Dziwne, jakies czary chyba!!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja to ostatnio nawet krzykłam bo tyle mi się wysypało piegów :laugh: :laugh:a i pieprzyki też się pokazały
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Mi też pojawiły się nowe pieprzyki na ciele, a oprócz tego takie 3 mini kurzajki (nie wiem jak to się fachowo nazywa) na jednej ręce. No i oprócz tego to mam dużo popękanych naczynek na nogach i rękach, przy czym te na rękach to tylko takie małe czerwonw plamki, gorzej wyglądają nogi bo tam pajęczynki się porobiły 
widze że wszystkie maja podobnie
Chce juz zeby było po wszystkim nie mam już siły czekać te upały mnie wykończą no i to siedzenie jak na szpilkach, wole siedzieć w domu i czekac niż zacząć gdzieś rodzić pod warzywniakiem miedzy szparagami więc męża posyłam po zakupy
ale dzisiaj posprzątałam całe mieszkanie łącznie z myciem okien ale moję maleństwo sie chyba nie spieszy na świat chyba jej za dobrze 
Jak mija termin to trzeba do szpitala sie zgłosic??? i czy w szpitalu mogą mi wypisać zwolnienie bo mam tylko do terminu a moja lekarka wyjeżdza sobie na urlop ?? Nie chce mi sie z tym brzuchem po lekarzach innych do przychodni gdzieś latać.
Jak mija termin to trzeba do szpitala sie zgłosic??? i czy w szpitalu mogą mi wypisać zwolnienie bo mam tylko do terminu a moja lekarka wyjeżdza sobie na urlop ?? Nie chce mi sie z tym brzuchem po lekarzach innych do przychodni gdzieś latać.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
U mnie jak zwykle normalka ,czyli twardy brzuch jak kamień i dziś czym się zdziwiłam zeszło znowu trochę czopa .Ileż tego tam jest?
a ja sie dzis cała noc męczyłam bo bolał mnie brzuch tak w samym dole ale nad ranem przeszło
dzis mam wizytę u gina przełożoną z środy zobaczymy co mi powie a do tego odstawiam
te tabletki na podtrzymanie
dzis mam wizytę u gina przełożoną z środy zobaczymy co mi powie a do tego odstawiam
te tabletki na podtrzymanie
reklama
coraz cięższe te nocki, mam wrazenie że ten brzuch cały czas jest twardy ,co wstanę do kibelka ( a średnio co dwie godziny biegam) to on twardy jak kamień a rano bolał znowu jak na okres. Chyba już niedługo się rozsypię :