reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy zapowiadające zbliżający się poród

mysia23 a byłaś z tymi wątpliwościami u lekarza? Bo tezbym się troszke martwiła:-( ale jak byłaś i mówią że jest wszystko ok to pewnie tak jest:tak:

reklama
mysia23 teraz doczytałam że byłaś u lekarza a nawet w szpitalu....robili Ci badania i wogóle także na pewno jest wszystko dobrze:-D

Nie zamartwiaj się niepotrzebnie, teraz to wypoczywaj i zbieraj siły na poród tak jak reszta hehe:-) DAMY RADEEE!!!

dzięki za wsparcie...byłam u lekarza i wysłał mnie do szpitala...a tam nic nie sprawdzili w sumie i jurto znowu idę to mojej gin, bo od niej wiecej sie dowiem niz w szpitalu..:confused::baffled:

Ruchy czuje i to wyraźne, wiec chyba narazie ok..

mysia23 to napisz jutro co i jak.....chodzi mi o wizyte u gina:-) ale jak czujesz Swoje maleństwo to na pewno jest wszystko suuuuuperrr!!!!

Cześć Dziewczyny!!:-) Ja dzisiaj tak z samego rana, ponieważ lada moment jadę do szpitala:-D jupiiii....mam nadzieję że nie jest to fałszywy alarm:wściekła/y: Raczej nie bo trzyma mnie tak od 02.20:baffled: ale chociaż umyłam główke i się przygotowałam w miarę psychicznie:szok: A tak wogóle to trzymajcie kciuki!!!

nuśka 23: Trzymaj się dzielnie i wracaj do nas z dzidzią!!! :-)

A ja dziś miałam koszmarną noc.. po raz pierwszy poczułam co to skurcze :baffled: Zaczęły sie o 1:30 rano i były częste co 4-5 minut, wzięłam od razu no-spę ale dalej były. Potem były coraz rzadziej, co 7-8 minut... potem co 15.. 20.. 40... i się skończyły godzinę temu :-( Czyli fałszywy alarm :no: Szkoooooooodaaaaaa... :-( :-( :-(
Ale jestem przez to mega niewyspana dzisiaj :sick:

reklama
Joasiek, mi ostatnio ginka powiedziala zeby no-spy juz nie brac, bo teraz to ona tylko moze wywołac skurcze a nie je uspokajać :/ zgłupiałam....

Do góry