mi sie wydaje ze jak dasz sie bawic to w jego mniemaniu bedzie to zabawka i watpie zep ozniej da sie posadzic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Głównie do koleżanki czeslavki. Poczytaj trochę zanim się tak ostro wypowiesz na forum. Proponuje zacząć lekturę od bezpieluch.pl - Po
Głównie do koleżanki czeslavki. Poczytaj trochę zanim się tak ostro wypowiesz na forum. Proponuje zacząć lekturę od bezpieluch.pl - Po�egnanie z pieluszkami - Witamy
I życzę troszkę szerszych horyzontów.
A innym forumowiczom też może się stronka przydać.
Nie jestem absolutnie zwolenniczką szybkiego sadzania malca na nocnik. Uważam, że na każde dziecko przyjdzie czas.
Zastanawia mnie jednak fakt, kiedy my jako dzieci byłyśmy sadzane na nocniczki? W momencie kiedy dziecko pewnie zaczynało siedzieć rozpoczynała sie nauka nocnikowania. To była norma i nikomu nie przyszły do głowy historie o kontrolowaniu zwieraczy czy niepotrzebnym stresie. Nie było pampersów i każda matka marzyła żeby sterty brudnych pieluch jak najszybciej się skończyły. I jesteśmy całe i zdrowe:-):-)
Nic na siłę. Jeśli w jakiś sposób dziecko sygnalizuje swoje potrzeby i pewnie siedzi to dlaczego nie rozpocząć nauki.
Kajenka poczekaj i spróbuj raz jeszcze , może znowu się córci spodoba![]()
Wszystkie zaczynacie zdecydowanie za wcześnie sadzacie dzieciątko na nocnik. Boże takiegio malucha co to jeszcze nie chodzi!!! :
A udało ci sie zastosować zasady wychowania bezpieluchowego, córeczka sika do nocniczka? ja swego czasu się tym interesowałam, a le w końcu zdecydowałam się na pieluszki wielorazoweJa już dawałam różne linki tym sceptykom tutaj, ale twierdzą, że to bzdury, a mamy które tam piszą, są sponsorowane przez wydawców książki.