reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzajmy sie razem !!!!!!!!!

reklama
No więc. Zamówiłam sobie wkońcu wagę.powinna jutro przyjść więc od jutra biorę się za siebie!
Mam nadzieję że mi pomożecie i będę się starać pisać codziennie jak mi to wychodzi!;-)

Iiwka ja tez muszę wage kupić bo bez wagi to nie wiadomo ile się schudło :-) Żeby za szybko masa nie schodziła trza kontrolowąc hehehe
Zozanka wiesz co zeby tak gadac to chyba lekka przesada, mój M nigdy przenigdy nie powiedział że mam dużą dupę a jakby powiedział to bym mu chyba odwinęła bez kitu:angry: Wszystko co robię robię dla siebie i jeśli Ci dobrze tak jak jest to mioej go w nosie:-) Ja bym przynajmneij miała:-D
A ja zamówiłam sobie tabletki wspomagające odchudzanie i jestem ciekawa czy coś dadzą..... Mam nadzieję że chociaż na psychikę podziałają:-D Bo jakos ciężko mi się zmobilizować....

witam;) przepraszam że tak troszke nie w temacie, ale jestem studentką drugiego roku dietetyki na śląskim uniwersytecie medycznym i obecnie prowadzę badania dotyczące odżywiania maluszków, jeżeli ktoś miałby ochotę wypełnić ankietę dla dzieci w wieku 3-5 lat, proszę pisać na mój mail stgz@tlen.pl jest anonimowa i zajmie max 10 minut;) dodatkowo dla szczególnie zainteresowanych mogę obliczyć ilość energii, składników odżywczych... dostarczanych przez maluszki i porównać to z normami;) serdecznie zapraszam;)

no i troszkę brzuszków,różnych ćwiczeń i 1 kg mniej:tak::tak: hhhuuurrrraaaa
Przedewszystkim odstawiłam dużą ilość jedzonka

Witam !

Zajrzałam tu pierwszy raz, więc mam troche do poczytania :)
Ja próbuje się odchudzać od jakiegoś czasu ale mi nie idzie, tzn. nie mam ochoty.
Chciałabym troszku schudnąć, ale niechce mi się ćwiczyć , jestem leniwa, kiedyś było inaczej,lubiłam ćwiczyć co wieczór. Co do diety to niewiem, ja poprostu lubie jejść i trudno mi sobie czegoś odmówić, chyba że bym się zawzieła to może dałabym rade. Ale ja tak lubie słodkie, niepije kawy i nie pale więc zajadam się słodkim (nie ciągle, czasami).Mój mąż sie smieje że beż słodkiego bym nie mogła żyć a ja mu odpowiadam że to mój nałóg, tak jak jego nałogiem są fajki.
Dziewczyny macie jakieś dobre sposoby na strate kilku kg ? tzn jakieś łatwe ćwiczenia,i coś na brzuszek.
Musze wkońcu się wziąść za siebie, odrzuce słodkie i nie bedę jadła wieczorami.Wiecie, 18 maja mam komunie córki i muszę jakoś wygłądać, nie jest tak źle ale mogło być lepiej:-). Jak mi się uda dam wam znać, będę się starała, choć ja taka słaba jestem i zawsze się poddaje.:baffled::no::wściekła/y:

Ojejku co ja tu tak chaotycznie powypisywałam, wogule jestem zakręcona.:rofl2::-D

Zozanka,MoniqSia rozumiem Was, mój m też mi tak czasem mówi, ale twierdzi że taka duża dupka mu się podoba:blink:

Witam !

Zajrzałam tu pierwszy raz, więc mam troche do poczytania :)
Ja próbuje się odchudzać od jakiegoś czasu ale mi nie idzie, tzn. nie mam ochoty.
Chciałabym troszku schudnąć, ale niechce mi się ćwiczyć , jestem leniwa, kiedyś było inaczej,lubiłam ćwiczyć co wieczór. Co do diety to niewiem, ja poprostu lubie jejść i trudno mi sobie czegoś odmówić, chyba że bym się zawzieła to może dałabym rade. Ale ja tak lubie słodkie, niepije kawy i nie pale więc zajadam się słodkim (nie ciągle, czasami).Mój mąż sie smieje że beż słodkiego bym nie mogła żyć a ja mu odpowiadam że to mój nałóg, tak jak jego nałogiem są fajki.
Dziewczyny macie jakieś dobre sposoby na strate kilku kg ? tzn jakieś łatwe ćwiczenia,i coś na brzuszek.
Musze wkońcu się wziąść za siebie, odrzuce słodkie i nie bedę jadła wieczorami (mam nadzieje).Wiecie, 18 maja mam komunie córki i muszę jakoś wygłądać, nie jest tak źle ale mogło być lepiej:-). Jak mi się uda dam wam znać, będę się starała, choć ja taka słaba jestem i zawsze się poddaje.:baffled::no::wściekła/y::crazy:

Ojejku co ja tu tak chaotycznie powypisywałam, wogule jestem zakręcona.:rofl2::-D

Zozanka,MoniqSia rozumiem Was, mój m też mi tak czasem mówi, ale twierdzi że taka duża dupka mu się podoba:blink:, ale i tak mnie to wkurza:crazy:

reklama
witam :) no coz bez cwiczonek to ciezko zrzucic kg.. ale powiem na pocieszenie ja dzis wlozylam spodnie ktore tuz po porodzie nie chcialy sie dopiac i coz za niespodzianka - zmiescilam sie!! i wcale nie opinaja mnie zbytnio!! a od porodu zaledwie 3 yg minely - pije 16 szklanek wody dziennie - moj sekret, jem normalnie, jeszcze nie cwicze bo nialam cc i musze czekac z tym. wiec polecam- ja sobie tabelke zrobilam i powiesilam na lodowce i stawiam kreseczki jak wypije szklanke wody. polecam :tak:

Do góry