reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

wyliczenie to jedno a jak będzie wpraktyce to dopiero zobaczysz, bo może wcale nie tak szybko

Jak siedze w domu to jestem glodna na okragło i ciagle bym jadła. Teraz spoglądam na zegarek by sprawdzić za ile wreszcie będę mogla zjeść

reklama
wędlina nie wiem ile ma tluszczu, bo na wage kupowana, wylada na taka z małą ilością no cięzko wytlumaczyć ale wyglądąła na jedną z lepszych
tatar wołowy 6% tłuszczu

na poczatek postanowilam ograniczyc jajka i slodzik. Zrezygnowac z podjadania (oj cięzko) i ustaliłam stale pory posilków, co 3 godziny.
Nie wiem czy to z tego wynika czy tez przypadek ale ubyl dziś kilogram. Oby jutro nie wzroslo !

Kilolek moja rada : zrezygnuj z wedlin na wage , bo nie wiemy co jest w srodku . Ile tego tłuszczu tak naprawde. Morliny produkuje wedliny z indyka pakowane . Jeden plasterek zawiera tylko o,5 g tluszczu.
Zobaczymy jutro czy te Twoje zasady zdaja egzamin :) oby tak było!!!

hejka,
kilolek zazdroszcze tych "stałych pór posiłków". ja jakos nie moge ustali sobie rytmu. może będe ustawiala timer na kuchence i jak bedzie piszczał tzn. że czas na jedzenie :D

moja waga optymalna wg dukana to 55,80 kg. i mam ja teoretycznie osiągnac 27 grudnia. nie uwazacie ze to za szybkie tempo jak na 45 kg?
Anadri niby prawidłowo jest chudnac okolo kilogram na tydzien , ale sama wiesz , ze na dukanie szybciej leci. Moze tez sie przeciagnac , zastoje , opór organizmu itp.

jak to jest z tym octem? Bo szukam i suzkam i nie moge znaleźć inf. ze nie wolno (albo źle szukam) z reszta ze wolno tez nigdzie nie ma

martolinka skład czego? ketchupu? (pomidory,cebula, słodzik, ocet i kostka rosołowa )

anawawka i co tam mówią? że nie wolno?
Przepisy dla polaków to jakaś ksiazka? czy mówimy o dziale forum?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry