Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wędlina nie wiem ile ma tluszczu, bo na wage kupowana, wylada na taka z małą ilością no cięzko wytlumaczyć ale wyglądąła na jedną z lepszych
tatar wołowy 6% tłuszczu
na poczatek postanowilam ograniczyc jajka i slodzik. Zrezygnowac z podjadania (oj cięzko) i ustaliłam stale pory posilków, co 3 godziny.
Nie wiem czy to z tego wynika czy tez przypadek ale ubyl dziś kilogram. Oby jutro nie wzroslo !
Anadri niby prawidłowo jest chudnac okolo kilogram na tydzien , ale sama wiesz , ze na dukanie szybciej leci. Moze tez sie przeciagnac , zastoje , opór organizmu itp.hejka,
kilolek zazdroszcze tych "stałych pór posiłków". ja jakos nie moge ustali sobie rytmu. może będe ustawiala timer na kuchence i jak bedzie piszczał tzn. że czas na jedzenie
moja waga optymalna wg dukana to 55,80 kg. i mam ja teoretycznie osiągnac 27 grudnia. nie uwazacie ze to za szybkie tempo jak na 45 kg?