reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek to jest niemozliwe. Obstawiam , ze z Twoja waga jest cos nie tak. Niemozliwe schudnac w jeden dzien kilogram nie na uderzeniowce , ale tez przybrac 700 g. to niemozliwe

reklama
Martolinka - wg mnie jest to czasami możliwe... / mało ruchu danego dnia, brak wypróżnienia , a drugiego dużo ruchu np 2 godzinny spacer w mrozie + odwiedzenie wc / a do tego np. dni płodne abo tuż przed....
Ja zauważyłam, że w ciągu dnia waga mi się waha na +1kg...

dziś zwazylam sie tez na sprezynowej, zobaczymy jak bedzie wygladalo jutro
oczywiscie jest roznica miedzy wagami: elektoroniczna 79,4sprezynowa 79 (ale wiadomo mniej dokladna)

dizś rano co prawda wypróznienia nie miałam (tzn mialam ale niedawno dopiero) ale wieczorem byłam na dużych zakupach i nadźwigalam się na mrozie a przedwczoraj siedzialam w domu na dupsku ale byłam w kibelku

No wiec tak ostatnie 3 dni:

niedziela 79,5
2 naleśniki (jajka, 3 yżki otrąb łacznie) z jogurtem +słodzik + olejek pomarańczowy
ptasie mleczko z połowy jogurtu
3 kotleciki z indyka z ketchupem
kurczak pieczony bez skórki, mięsko mielone w sowie bolońskim (po trochu, resztki z poprzednich dni), ogórek kiszony
tatar z cebulą i ogórkiem kiszonym
serek homogenizowany +slodzik+ aromat waniliowy
jajko na twardo, kilka plasterkow wedlny drobiowej, pół pomidora, pół ogórka kiszonego, kawałek ogórka konserwowego

poniedzialek 79,7
jako na twardo, pół pomidora, szczypiorek, serek wiejski
3 kotleciki z indyka z ketchupem
duszony kurczak w papryce
serek homogenizowany ze slodzikiem
buleczki z drobiową wędliną, ketchupem

wtorek 78,7
sąlatka losossia wędzonego (losoś,sczypior, serek wiejski)
kurczakduszony w papryce
klopsiki z indya (z otrębami) ogórek kiszony
1kg :( serka homogenizowanego (6 tabbletek slodzika, aromat)
tatar (morliny 1,2 % tluszczu) cebula, ogórek kiszony
2 plasterki chudej wędliny drobiowej (pakowanej, odtłuszczonej) czewona papryyka

dziś 79,4

z tą waga w poprzednich dniach to tak mniej więcej, bo dokładnie nie pamietam

Powiedzcie mi jak działa metabolizm? Czy np. u kikolka nie ma efektu na 2 dzień , po zjedzeniu - już tłumaczę ja bym stawiała na ten serek homo.... a daje efekty dopiero po 2 dniach od zjedzenia....?
Edit.
martolinka znów szybsza ;)

Ostatnia edycja:
reklama
ja go uwielbiam :( noa le trudno musze odstawić, zobaczymy efekt.
Jak mowisz, ze po 2 dniach od serka waga mi wzrasta to wypada, ze jutro wzrosnie jeszcze bardziej :/
glupia jestem nic juz nie wiem

aaa zapomniałam martolinka pytalaś - dziś ostatni dzien PW, jutro P

Do góry