reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

martolinka no taak wiecznie o nim zapominalam:( a teraz to juz sie chyba nie oplaca;)
ewelia - gratulacje i zycze dalszego spadku wagi;))

reklama
chyba wiem co mnie tak zatrzymywalo 2 tygodnie w miejscu. Chyba to tatar. Mimo, ze kupowałam morliny, odtłuszczony (1,2% tłuszczu) w dni po tatarze zawsze wzrost a po serku homogenizowanym nie zawsze. No nic zobaczymy, trzeba metoda prób i błedów

kilolek ja jadlam tatara czesto i u mnie nie spowodowal zastojow ale jak wiadomo kazdy organizm jest inny...

Ewelia - gratki spadku
Maxwell - tak to jest schodkowo na tej diecie ;-)
Kikolek - a co w składzie tego tatara jest? Teraz możesz kontrolnie sprawdzić ;-) albo wykluczyć go na razie całkowicie...

Ja po wczorajszym dniu mam spadek ... zaznaczyłam na suwaczku, bo w końcu 20 dzień a ja nie zaznaczałam wcześniejszych spadków...;-)

na razie sobie daruję tego tatara, musze nadrobić te zastoje

skład tatar morlinymięso wołowe, sól, regulator kwasowości, olej roślinny, błonnik z grochu, skrobia z grochu, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz, hydrolizat białka sojowego, substancje wzmacniające smak i zapach, aromat, substancja konserwująca

waga poszla w dół aż 800g (może to być efekt po ziółkach na trawienie, bo zadzialały wczoraj zdecydowanie za mocno) a jadlam
Kotleciki z indyka z musztardą
Udka pieczone z chrzanem i musztardą i kornizonkiem
Herbata owocowa
400g jogurtu naturalnego + słodzik 4
Bułeczki z indykiem i korniszonkiem

Ostatnia edycja:
No i chyba mam ,,, groch jest niedozwolony w fazie 2.. , nie wiem jak z jego błonnikiem i skrobią... i coś mi ten olej nie pasi.. nie wiem jeszcze dlaczego..

Edit. olej jakikolwiek / roślinny, słonecznikowy itp. / jest zabroniony w fazie 1 , w fazie 2 też go nie ma wymienionego, więc możliwe , że też jest zabroniony... wg książki "metoda..."

Ostatnia edycja:
na razie sobie daruję tego tatara, musze nadrobić te zastoje

skład tatar morlinymięso wołowe, sól, regulator kwasowości, olej roślinny, błonnik z grochu, skrobia z grochu, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz, hydrolizat białka sojowego, substancje wzmacniające smak i zapach, aromat, substancja konserwująca

waga poszla w dół aż 800g (może to być efekt po ziółkach na trawienie, bo zadzialały wczoraj zdecydowanie za mocno) a jadlam
Kotleciki z indyka z musztardą
Udka pieczone z chrzanem i musztardą i kornizonkiem
Herbata owocowa
400g jogurtu naturalnego + słodzik 4
Bułeczki z indykiem i korniszonkiem

Kilolek to co zaznaczone absolutnie zabronione :) ze tez od razu na to nie wpadłysmy :) a co do reszty to raczej nie zacheca do jedzenia :)

reklama
anawawka - gratulacje! Osiagnelas juz swoj cel, super;)
kilolek - i znow Ci waga spadla i to ile <szok>, gratuluje!

a ja mam 1kg mniej po 3 dniach (jeszcze jeden trzeba stracic-to te dwa ktore sie przyplataly w Polsce;/)

Do góry