• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek kochana wiesz , ze jest ciecko. Dieta to nie bajka , ale kazda z nas to przechodziła :) wakacje coraz blizej , wbijesz sie w mini 36 i bedzie super

reklama
wczoraj
kurczak duszony w papryce, papryka, ogórek kiszony
kotleciki indycze z ketchupem
ogórki, papryka
0,4 jogurtu naturalnego ze słodzikiem 4
[FONT=&quot]Pulpety z indyka z otrębami[/FONT] w sosie pomidorowym

było 79,4 (na sprezynowej 79)
dzis 79,2 (na sprezynowej 78,5)

sorki za zamieszanie wagowe, na 2 wagach bo sprawdzam ktora dobrze działa

Martolinka - nie chciałam kombinować... w niedzielę i środę mam uczty, a w czwartki P. Czasami się wyjeżdża i pon oraz piątek się bierze wolny, więc trudno wtedy się żywić tylko P - choć dałabym radę, ale tłumaczyć teściowej dlaczego tak jem nie chce mi się.;-)
Mój małżon też na diecie, ale ma zapisaną przez dietetyk, więc ją stosuje...;-) - znów ciśnienie mu skoczyło , bo nadwaga się pojawiła.

martolinka ja tez mam P w poniedzialki;) idelanie mi pasuje po weekendzie:)
anawawka - jutro na pewno waga pokaze mniej;)
kilolek - widze, ze waga spada :) gratulacje! Nie obejrzysz sie jak 6 bedzie z przodu;)
ja tez sie czasami waze na dwoch wagach bo nie wiem o co chodzi z ta moja waga;/

U mnie 69,5 sie pojawiło. Ale sie ciesze!!!
Stosuje III faze ze wzgledu na karmienie i nie sadziłam ze po niej schudne a tu idzie w dół, po malutku co prawda ale zawsze w dół a nie w górę:-D
A jutro planuje proteinkowy dzien sobie zrobic, jeden dzien na jakis czas na pewno nie zaszkodzi Julusiowi a moze troszke przyspieszy ten spadek.

Kikolek - super ze drgneło w dół - ja tez czytałam ze jak są zastoje to zmniejszyc ilosc nabiału. A nie robiłas sobie czegos na mleku w proszku albo z kakao? Bo one tez podobno powoduja czasem zastoje na dłużej

Ewelia nie stosuje takich rzeczy, a ze spadku się nie cieszę, bo juz kilka razy było tak,z ę troszkę spadlo a na drugi dzień przybyło 2 razy tyle

reklama
Hej laseczki:-)
Mi waga znów stoi, ale powoli się przyzwyczajam do tych zastojów..
Ewelia, gratuluje spadku:-)
Kilolek, super, że znów idzie w dół waga..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry