• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek to co zaznaczone absolutnie zabronione :) ze tez od razu na to nie wpadłysmy :) a co do reszty to raczej nie zacheca do jedzenia :)
a bo wczesniej kupowalam sokołowa, a tamten mial w skladzie tylko mięso, jajko i przyprawy, tluszczu cos kolo 5 czy 6 nie pamietam i jak sie ten morliny w sklepie pojawil to uznalam jak idac blednie ze tatar to mieso i jajko i sprawdzilam tylko tluszcz. a że ostatnio tylko ten morliny w okolicy bywal to wyszlo jak wyszlo.

Pola i tobie zleci raz dwa. U mnie tak duzo, bo pzedwczoraj się nie moglam załatwić i wieczorme xenne sobie zrobilam, co to ponoc łagodna jest, taaa myślałam wczoraj cąly dzień, ze mi kichy skręci a w kiblu byłam ze 20 razy więc i wody na pewno duzo ubylo. Dziś mogę cześć odrobić niestety. Ale nigdy więcej tego świństwa. Kiedyś senes ppijałam i nigdy takich sensacji nie mialam a on mocny.

reklama
A ja właśnie robię ryż na mleku z jabłkami... ciekawe jak będzie smakować...;-)
Polaa - to jeszcze ile dni fazy 3? Bo jak zaciążysz to trudno będzie..

anawawka ja ta 3 faze to w ogole roznie mam, niby jeden dzien w tygodniu P i normalne jedzonko ale czasami jest tak, ze kilka dni P robie bo mi sie wydaje ze przytylam a waga pokazuje inaczej, jakas obsesja czy cos;/
no wlasnie jak zaciaze to sie tak bardzo boje, ze znowu przytyje mega duzo:( mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej niz przy Kubie. Przynajmniej sie postaram uwazac ale na pewno nie bede na diecie, chociaz w takim czasie mozna sobie na wiecej pozwolic a potem znowu bedzie dieta ale na razie o tym nie mysle;) zonaczymy jak to bedzie.
Ja zanim zajde w ciaze to bede jadla tak jak do tej pory, w miare wszystko (oprocz ziemniakow i chleba) i jeden dzien P, a jak sie okaze ze jestem w ciazy to juz bede jadla wszystko ale z umiarem;) musze jesc weglowodany a nie tylko bialka, czyz nie?:)

dziewczynki a ja zawaliłam :zawstydzona/y: musze zacząc od nowa ... na poczatek bede robila bez udziwnien. kupie 5 kg piersi z kurczaka i bede jadła na zmiane z jajkami ;-)

od dziś zaczynam znów UDERZENIOWĄ !! tym razem mi SIĘ UDA !!

Polaa - niektórzy twierdzą, że się uzależnili od ważenia porannego.. właśnie na dukanie.:-D super, że masz takie podejście do ciąży i diety..;-)moim zdaniem wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem
Anadri - trzymaj się.. i nie daj... możesz i rybki, i nabiał, i chudą wędlinkę;-)

anadri - powodzenia;) tym razem na pewno Ci się uda:D Trzymam kciuki !!
anawawka - wiesz, boje sie ze moge za duzo przytyc no ale coz, cos kosztem czegos;) nie mozna miec wszystkiego heh:-) po Kubie doszlam do swojej wagi wiec po drugim tez dojde (mam nadzieje:)), przynajmniej bede sobie mogla pozwolic na awiecej niz przez ostatnie 10 msc:( raz sie zyje a dzieciaczka chce bardzo:tak:

ZJEDZONE:
duzy jogurt naturalny
4 płaty ryby (dorsz) pieczonej w folii z cytryna i czosnkiem
będą jeszcze: jajka, twaróg chudy lub twarożek - znalazłam cos podobnego do "filadelfii" ale ma tylko 0,2 g tłuszczu na 100 g i 21 g białka !! :) dorzuce do niego czosnek i szczypiorek i bedzie mniamu :)

Anadri - powodzenia, dasz radę, jak i my wszystkie!!!:-)
Anawawka, faktycznie, coś jest z tym uzależnieniem wagowym - ja rano, jak tylko wstanę i zrobię siusiu - od razu do kuchni po wagę:-D
Polaa, ja podobnie jak Ty - chciałabym już znowu być w ciąży - wtedy od razu dieta good bye:tak:..choć wiadomo, już na pewno nie będę się tak objadać słodyczami, jak w pierwszej ciąży..
Kilolku, a co u Ciebie - jak waga? Moja jeszcze nadal stoi w miejscu..

moja dziś znów 600 gram w dół. Bardzo się cieszę. Fajnie by było jakby ta tendencja utrzymala sie chociaz przez 2 dni do końca P.

reklama
kilolek super, ze waga znowu idzie w dol;) bardzo szybko Ci to idzie;)
maxwell - ja sie wlasnie boje, ze sie zaczne objadac;/ jestem tym przerazona, chociaz caly czas sobie powtarzam, ze nie bede ale...znowu mi cos odbije i powiem sobie, ze jestem w ciazy i mozna mi jesc do woli:( boje sie. Wiadomo, ze odchudzac sie nie bede ale nie chce sie obzerac, jak bylam w ciazy z Kuba to slodyczy nie jadlam bo nie mialam ochoty ale normalne jedzenie, jak sobie obiad nalozylam na talerz to Moj byl w szoku:) i czasami mi bylo malo. Jedyne pocieszenie, ze mam kolezanke, ktora w pierwszej ciazy przytyla ponad 30 kg a teraz jest w drugiej w 8 miesiacu i malo co przytyla;) moze tez tak bede miala oby;) hehe
anadri - tylko nie przesadz za bardzo, jedz czesto nie glodz sie czasem;) a waga i tak szybko poleci w dol;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry