reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Dziś -400
i uwaga upchalam się w spodnie rozmiar 40!! ( a na sylwestra miałam już 48) dosłownie upchalam, do ludzi się nie nadaje bo wrzyna się wszędzie gdzie może ale jaki to sukces :D jeszcze ze 3 kilo i powinno byc w miare kulturalnie. Zastanawiałam się jaki rozmiar nosze myslalam, ze 44 jeszcze a nie mam nic w domu w rozmiarze 42. pod koniec tygodnia zakupy :D póki ferie to przezyje w dresie ale do pracy trzeba się jakoś ubrac a nic z szafy się nie nadaje :D

reklama
Dziś -400
i uwaga upchalam się w spodnie rozmiar 40!! ( a na sylwestra miałam już 48) dosłownie upchalam, do ludzi się nie nadaje bo wrzyna się wszędzie gdzie może ale jaki to sukces :D jeszcze ze 3 kilo i powinno byc w miare kulturalnie. Zastanawiałam się jaki rozmiar nosze myslalam, ze 44 jeszcze a nie mam nic w domu w rozmiarze 42. pod koniec tygodnia zakupy :D póki ferie to przezyje w dresie ale do pracy trzeba się jakoś ubrac a nic z szafy się nie nadaje :D

kilolku gratulacje:)

Kikolek - gratulacje
Polaa - w pierwszej ciąży delektowałam się nią, a z Gochą nie było już tak dobrze... latało się:-D, spacerki, nie jadłam za dwie... przytyłam tyle ile powinnam i to w sumie w obu podobnie mi szło.
Maxwell - życzę spadku;-)
Anadri - i jak? spadek?

od dziś zaczynam znów UDERZENIOWĄ !! tym razem mi SIĘ UDA !!

Anadri mowią , ze do 3 razy sztuka:tak:i jak idzie?

Polaa - niektórzy twierdzą, że się uzależnili od ważenia porannego.. właśnie na dukanie

Ja chyba sie uzalezniłam- dzień bez wazenia- dniem straconym:eek:

Dziś -400
i uwaga upchalam się w spodnie rozmiar 40!! D
Kilolek chyba nie ma lepszej motywacji do dalszego odchudzania. Super !!!:tak:

kilolek super;) GRATULUJE! A widzisz...:) trzymaj tak dalej to zaraz bedzie rozmiar 38 za duzy:) takie zakupy ciesza;) ja jak shudlam 14 kg i pojechalam na zakupy to myslalam, ze zwariuje ze szczescia heh:)
maxwell na razie waga stoi ale zaraz zacznie spadac;) powodzonka!
anawawka - no ja tez sie delektowalam ;) jadlam co popadnie :p wiecznie glodna bylam, na brak apetytu to do teraz nie moge narzekac:tak:
martolinka ja tez czuje, ze wpadlam w uzaleleznienie od wazenia:) jedyne czym sie moge pochwalic to wydaje mi sie, ze nie jestem juz uzalezniona od coli;) ale to chyba jeszcze za wczesniej, zeby o tym pisac;) ale sie staram...

Dziś -400
Super! gratuluję! też powinnam garderobę wymienić, ale, że jeszcze mam przed sobą dużo kg do schudnięcia, a w domu trochę ciuchów, któe kiedyś były za małe to się wstrzymuję :)

Kilolek chyba nie ma lepszej motywacji do dalszego odchudzania. Super !!!:tak:
nie nia ma :D

Super! gratuluję! też powinnam garderobę wymienić, ale, że jeszcze mam przed sobą dużo kg do schudnięcia, a w domu trochę ciuchów, któe kiedyś były za małe to się wstrzymuję :)
no ja tez jeszcze mam dużo do zrzucenia i sporo za małych ciuchów w szafie ale takie, które nosiłam 11 kilo temu już się nie nadają. Coś trzeba kupić tymczasowo. Ze 2 bluzki chociaż. Jakies tuniki może to starczą na dłużej. Ale i tak nawet takie mini zakupy mnie cieszą, bo liczę, ze wreszcie kupię coś w normalnym sklepie a może nawet będę miała coś do wyboru :D

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
............................................................... (tu cala seria niekulturalnych słów)
przytyłam pół kilo!!!!! na P
jakaś paranoja, jak na huśtawce, w czeskim flmie albo co. Jeden krok w przod dwa w tyl :baffled:

zobaczcie jak wyglądał cały tydzięń (wiem nudne, przepraszam)

poniedzialek 79,7
jako na twardo, pół pomidora, szczypiorek, serek wiejski
3 kotleciki z indyka z ketchupem
duszony kurczak w papryce
serek homogenizowany ze slodzikiem
buleczki z drobiową wędliną, ketchupem

wtorek 78,7
sąlatka losossia wędzonego (losoś,sczypior, serek wiejski)
kurczakduszony w papryce
klopsiki z indya (z otrębami) ogórek kiszony
1kg :( serka homogenizowanego (6 tabbletek slodzika, aromat)
tatar (morliny 1,2 % tluszczu) cebula, ogórek kiszony
2 plasterki chudej wędliny drobiowej (pakowanej, odtłuszczonej) czewona papryyka

środa 79,4
kurczak duszony w papryce, papryka, ogórek kiszony
kotleciki indycze z ketchupem
ogórki, papryka
0,4 jogurtu naturalnego ze słodzikiem 4
Pulpety z indyka z otrębami

Czwartek P 79,2
Kotleciki z indyka z musztardą
Udka pieczone z chrzanem i musztardą i kornizonkiem
Herbata owocowa
400g jogurtu naturalnego + słodzik 4
Bułeczki z indykiem i korniszonkiem

Piątek P 78,4
Bułeczki z indykiem
Kurczak pieczony z sosem tzaztziki 150ml
300ml Jogurt naturalny ze slodzikiem 2
Kawałek wędzonego łososia

Sobota P 77,8
Serek wiejski ze szczypiorkiem
Ptasie mleczko ok. 100ml
Bułeczki z indykiem
Indyk pieczony z musztardą
Kurczak pieczony z sosem tzatziki

Niedziela P 77,4
Kurczak gotowany
Serek wiejski ze szczypiorkiem
Kotlety wołowe z sosem paprykowym
Ptasie mleczko ok. 100ml
Bułeczki
Wędlina drobiowa

Dziś 77,9 [FONT=&quot]↑[/FONT]

możliwe, żebym źle tolerowała mięso wołowe?

zalamka normalnie :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry