reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

kilolku gratulacje rozmiaru !! ohh jak ja bym tez tak chciała ...

tylko niestety u mnie :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
polaa "do 3 razy sztuka" więc dziś zaczynam 3 podejscie !! :angry::angry: jak sie kuźwa nie zmotywuje to lipa bedzie a nie chudnięcie.

aaaaaaaaaaaa!!!! no zero motywacji mam nagle. i wydaje mi sie ze duchy mam w mieszkaniu. jejku.. ja normalnie labo już glupieje na starośc albo wariuje z otłuszczenia organizmu :wściekła/y:

tak więc, więc tak:
od dziś do niedzieli UDERZENIOWA. jak tym razem mi sie nie uda, to pier... le :angry: - bede gruba do końca życia ....

(od dwóch dni nie krwawię - hurrraaa!!! w końcu, po tylu miesiacach !! - a to oznacza, ze mogę zacząc jeździc na rowerku :) )

reklama
nudne???????????!!!!!!!!! to nie widziałas mojego menu ;/;/;/ dziewczyny porazka na całej linii :zawstydzona/y::-:)-:)-( co chwila wracam na dukana a jak ktos przyjdzie czy my wychodzimy to nie umiem odmówic i ciagle dukan/normalnie/dunak/normalnie.... to jest bez sensu!!!!!!!!! kilolek szybciej schudnie te 20 kg niz ja te pare :dry: masakta kobitko skad ty masz tyle samozaparcia:confused::confused:
i wiecie co??????? zobaczyłam zdjecie anawawka z jej płaskim brzuchem i powiedzialam dość!!! jakoś wczesniej umiałam to i teraz przeciez musze tylko musze nie dać sie pokusom!!! bo takim sposobem to se moge.........:crazy:

Mama mam podobnie, tylko u mnie takim odskocznikiem nie sa goście a mój własny mąż :crazy::crazy: bo ja chce mu gotowac cudowne objadki i jak widze co mu zrobilam a co mam zjesc sama to nie moge sie powstrzymac :crazy::crazy: do tej 16-tej jest super, a wystarczy, ze on z pracy wroci i ... :angry::angry::angry:

ehhhh patrzcie na moja wage a było juz 55,5 !!!!!!!!! no ale od 3 dni idzie mi @ wiec pewnie tez dlatego ale wiecie co?????? jak juz powiedziałam A to i powiem B. Koniec załamania dukanowego. Wracamy ostatecznie do walki bo przeciez jest niewiele tych kg a pipce sie z tym jak z jajkiem ;/

no ja wczoraj zgrzeszyłam :wściekła/y: przez męża, bo pizze zamówił i mówi do mnie, że najwyżej nie będę jadła :wściekła/y: no tylko, że ja od 1 stycznia na tym dukanie i tej cholernej pizzy nie umiałam sobie odmówić :wściekła/y:efekt? +400 :wściekła/y:
eh te chłopy! no nie rozumieją, żeby nas na pokuszenie nie wodzić ;-)
anadri ja też gotuje mężowi obiady, ale mięso daje mu takie jak sobie ;-) ewentualnie dogotowywuje mu ziemniaki, ryż czy makaron! no i jakieś surówki, ogórki, mizerie, sałate! a w dni warzywne tak to robię, żeby i ja mogła zjeść :-)

Kikolek - a te kotleciki to z mięsa wołowego , ale z której części? Może miała więcej tłuszczu?
Anadri - trzymaj się dukana, bo na serio ... skutkuje. ;-)
Mama - płaski brzuch ... bardzo bym chciała mieć, efekt taki uzyskałam majtkami :-D:-D za to skóra wygląda fatalnie... ale nie wymagam za dużo...;-) tak to już jest jak brzuchol miałam o 40 cm większy w 2 ciążach niż zwykle i kobitki zmasakrowały mi środek, a potem operacja....
Gawit - polecam na grzeszki dłuższy spacer...

Ogólnie z własnego podwórka - nawet jak coś zjem niedozwolonego, dłuższy spacer, taniec z dziećmi pomaga na zrzucenie tego dodatkowego balastu. Dukan mówi jak zgrzeszysz lub waga stoi w miejscu przez tydzień chodź na szybki spacer godzinny...

reklama
wpłowe z łopatki mielone z lidla na opakownaiu było <10% tłuszczu
NIE!! ze tyle kg masz juz za soba :tak:
wahania sa faktycznie ale jak u kazdego..zobacz jak mi sie waga zawahała :-D:-D teraz troche do przodu ale i tak schudniesz ;-) bo Ty zuch kobieta jestes :-p
no ale ja nie podjadam tylko trzymam się diety, morduje się a jednak tyje

A poza tym kikolek jak męża wysłałaś po tampony, to może to jest przyczyną wzrostu ;-)
no może ale w zeszłym miesiacu waga poszła na płodnych w gorę a na @ spadała po 100g dziennie

Do góry