• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolku juz nic nie chcialam pisac bo wyjde na złą ciotke.. no coz wakacje coraz blizej a sama piszesz ze spodnie sa ciasnawe.., pamietasz te kobiete ze sklepu " Co pani ze soba zrobila?".. moze warto pokazac jej i sobie , ze sie pomylila.. niecałe 9 kg brakuje Ci do prawidłwoego BMI , ale skoro wolisz sie sama usprawiedliwac to i te 15 wroci bardzo szybko..
czy warto?

reklama
A wiecie - mi przez święta waga nie podskoczyła, a byłam pewna że z 10 kg przytyłam :-D Obecnie mam 68, ale i tak przerażona jestem jak patrzę na brzuch:zawstydzona/y: Na plaży to się nie pokażę, bo brzuch pomarszczony, a górna część ud w fioletowe rozstępy. Masakra:zawstydzona/y: Jak jeszcze schudnę, to będę wyglądać jak jeden wielki pomarszczony rozstęp:crazy:
Moje szalone szwagierki - wszystkie jak jeden mąż na dukanie i twierdzą że ponoć skórę wciąga po tej diecie:confused:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A wiecie - mi przez święta waga nie podskoczyła, a byłam pewna że z 10 kg przytyłam :-D Obecnie mam 68, ale i tak przerażona jestem jak patrzę na brzuch:zawstydzona/y: Na plaży to się nie pokażę, bo brzuch pomarszczony, a górna część ud w fioletowe rozstępy. Masakra:zawstydzona/y: Jak jeszcze schudnę, to będę wyglądać jak jeden wielki pomarszczony rozstęp:crazy:
Moje szalone szwagierki - wszystkie jak jeden mąż na dukanie i twierdzą że ponoć skórę wciąga po tej diecie:confused:
wciaga, wciąga ale brzuch, bo cycki mam do pasa, puste i pomarszczone niestety :-(

a tak jeszcze chciałam dodać, ze ja mam strasznie słabą wolę jeśli chodzi o żarcie. To moja najpierwsza przyjemnosć w życiu i mój nałóg :((((

Ostatnia edycja:
Ja z kolei nie muszę jeść nawet cały dzień, ale wystarczy jedna nerwowa sytuacja i zażeram się wszystkim co ma chociaż kapkę czekolady w sobie:zawstydzona/y:

Jeśli chodzi o cycki...nie narzekam póki co;-) Nie są może piękne i sterczące, ale są:tak: Jak sobie przypomnę co się działo po Julce...po 3 miesiacach od porodu schudłam tak bardzo że cycków prawie nie było:zawstydzona/y:teraz przynajmniej coś mam:-D no i tego też się właśnie obawiam, że jak schudnę to zostaną dwa puste pomarszczone woreczki...

Lotka hmm, ja Ci za bardzo nie pomogę ale z tego co pamiętam dziewczyny pisały kiedys o otrebach;) ale nie jestem pewna, na pewno Ci napiszą jak tylko przeczytają ;)

po wajówce + 400g od dziś proteinki

Lotka ja mam ciagle zaparcia i walczę z nimi bezskutecznie. Jem te przepisowe 3 łyżki otrąb ale to nie dziala. Jak juz jest bardzo źle to piję xennę (wcale nei jest tak lagodna niestety jak mówia). ALe zwykle jak przychodzą dni z warzywami to się reguluje. No i pic dużo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry