reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

martolinka ja też jestem z Ciebie dumna :tak:;-)

a ja wczoraj mialam P i to 700gr spadlo haha:-)
a dzisiaj nie mam wogole apetytu, sama nie wiem czemu bo czuje sie juz calkiem calkiem:tak:

Lotka mi w czasie @ waga zdecydowanie stala:/
w sumie do teraz jak mam @ to unikam wazenia:tak:

reklama
dukanki, jak to u Was bylo w 2 fazie przed @? waga stala dlugo? wzrastala? bo mi juz kilka dni ani nie drgnie.... a niby wszystko ok, a nawet zwiekszylam jeszcze spozycie samych bialek.... :/
a dużo jesz nnabiału? Może za dużo? Spróbuj ograniczyć do 500ml. Musisz sobie zapisywac przez kilka dni co i ile jesz i wage po tym. Ja tak robiłam i wspólnymi siłami dosżlysmy t do wniosku, ze tyję od wołowiny

Kikolek - a nie chcesz pociągnąć utrwalenia, a potem przejść na 2 fazę?;-)
Lotka - to jest indywidualne, niektórym waga stoi 2-3 tyg. ( słyszałam nawet o miesiącu ) , innym leci.. ja miałam system1/1 czasami mi stała przez 2 dni i leciała,,właśnie przed @ i w czasie @ nie stała, tylko w dni płodne / a nawet trochę wzrastała / możliwe, że Twój organizm inaczej reaguje, bo jesteś po jednej diecie.
no nie chcę pociagnąć, bo mi utrwalenie wychodzi do polowy listopada czy jakoś tak, na zimę to juz mi się nie opłaca odchudząc, na altto bym chciala dobrze wyglądać. Choć powiem Wam, ze coraz mniej mi się chce. No i sama nie wiem czy na jesieni jednak nie zaczniemy staranek, dobrze by było przed tym jesczez troche schudnąć. Ale to jest teoria, a z praktyka to widzę, ze u mnie kiepsko. Zwłaszcza jesczze, ze z kasa znów sinusojda dolna a ddieta jednak troche kostzuje i tak oo, bylejako

Martolinka gratuluję!!!!

Martolinka, ciesze sie razem z Toba :-)

a u mnie w koncu cud hehe dzis staje na wage...... -0,7 :-)
ufffff cos jednak leci.
w dzien poważe i pozapisuje co i jak jem, a wieczorem Wam to opisze, moze faktycznie cos nie tak.... :-)
milego dnia! :-)

Martolinka - gratki...
Polaa - super!
Kikolek - rozumiem, nie wiem jak to jest z tym wracaniem na fazę 2 ( ja dla świętego spokoju jakbym wróciła na 2 faszę to bym na 3 była tyle ile schudłam od początku diety ;-) )
Lotka - bomba , że się ruszyło w dół..;-)

Kikolek - rozumiem, nie wiem jak to jest z tym wracaniem na fazę 2 ( ja dla świętego spokoju jakbym wróciła na 2 faszę to bym na 3 była tyle ile schudłam od początku diety ;-) )
łaaaa czyli do końca swiata i o jeden dzien dłużej haha pewno ta trza bedzie zrobić, powiem wam szczerze, ze obecnie to samą siebie oszukuję, ze jestem na diecie ale ciii
muszę się wziąć w garść.

Lotka najlepiej pisz nam co jesz i w razie czego błedy zobaczymy i pomozeemy :) mi w @ stało a czesto nawet rosło.

Kilolku w sumie powinnas teraz utrwalic to co schudłas.. pisze co powinnas , bo ja raczej bym sie nie powstrzmała przed dalszym odchudazniem , bałabym się , ze mi się odechce :)

A ja dziś przeszłam na IV fazę :) Jestem z siebie bardzo dumna!!!

Dziewczyny, moje dzisiejsze menu dosc skromne bylo hehehe duzo sie dzialo i nie mialam czasu ani checi jesc ;)
Sniadanie - tosty dukanowe( z 1 jajka, 2lyzki otrab owsianych, 1 lyzka otrab pszennych, pol puszki tunczyka), herbatka
II sniadanie kawa czarna
obiad - filet z kurcz pokrojony na drobno ok 30dag, usmazony z przyprawami + pokrojone 3 jajka na twardo + sos czosnkowy(1 zabek czosnku, odrobina soli, ok 100ml jagur natur) - taka niby salatka
podwieczorek - ptasie mleczko jogurtowe - ok 1/3 porcji(cala porcja to ok 350ml jogurtu, 6 tabletek slodzika, 2 lyzeczki zelatyny, 2 lyzeczki kawy rozpuszcz, 100ml wody)
kolacja - serek wiejski 150ml i kolejna 1/3 porcji ptasiego mleczka ;-)

piszcie co myslicie ;-)

aaaa oczywiscie wody nie pisze, bo popijam dosc sporo

reklama
Do góry