reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

a wiec po swietach kilogram w góre :) dzis P . Kilogram podskoczył po pierwszym dniu , bo piłam alkohol . Od wczoraj nic nie przybyło :) Zauwazyłam , ze u mnie wzrosty powoduje głownie wlasnie alkohol. Jak tam u Was?

reklama
Ja cale 3 dni mialam pierwszy raz PW(wybralam system 3/3). stracilam 0.1kg hehehe i stoi :) no ale na dniach mam miec @, czuje sie juz masakrycznie, wiec to tez ma jakis wplyw. dzis P, ale dopiero po @ licze na jakies dobre/pozytywne efekty :)

martolinka jeszcze tylko dwa dni?? super:-) a kg to nic takiego, po dzisiejszym P nie bedzie go na pewno:tak: piszesz, ze alkohol powoduje wzrosty u Ciebie, ja alkoholu nie pije wiec nie wiem ale wzrosty tez mam:wściekła/y:
to na pewno lody:tak:
Lotka zycze jak najszybszych efektow:tak: to wszystko przez @ na pewno

ja po dzisiejszym wazeniu plus 700 gr. Myslalam, ze bedzie gorzej

Martolinka - mi głównie przybywa po chlebie, po serze, alkohol w rozsądnych ilościach minimalnie podwyższa wagę.
Po Świętach przybył mi standard , więc nie przesadziłam zbytnio - dziś waga pokazała 51,1 kg.

u mnie po świętach +600g zdziwiona jestem, ze tylko tyle (zwłaszcza, ze mam @) biorąc pod uwagę ile i czego żarłam, oj nie żąlowałam sobie.
Powiedzcie mi jak to jest, chudłam ząłóżmy 15 kilo, pobylam trochę na utrwaleniu (nieco oszukując) i zamierzam wrocic do diety czy te dni teraz licząc się do ogólnego rozrachunku tych utrwalających dni czy potem będę musiala całe utrwalenie zacząć od nowa?

dukanki, jak to u Was bylo w 2 fazie przed @? waga stala dlugo? wzrastala? bo mi juz kilka dni ani nie drgnie.... a niby wszystko ok, a nawet zwiekszylam jeszcze spozycie samych bialek.... :/

Kikolek - a nie chcesz pociągnąć utrwalenia, a potem przejść na 2 fazę?;-)
Lotka - to jest indywidualne, niektórym waga stoi 2-3 tyg. ( słyszałam nawet o miesiącu ) , innym leci.. ja miałam system1/1 czasami mi stała przez 2 dni i leciała,,właśnie przed @ i w czasie @ nie stała, tylko w dni płodne / a nawet trochę wzrastała / możliwe, że Twój organizm inaczej reaguje, bo jesteś po jednej diecie.

reklama
Lotka najlepiej pisz nam co jesz i w razie czego błedy zobaczymy i pomozeemy :) mi w @ stało a czesto nawet rosło.

Kilolku w sumie powinnas teraz utrwalic to co schudłas.. pisze co powinnas , bo ja raczej bym sie nie powstrzmała przed dalszym odchudazniem , bałabym się , ze mi się odechce :)

A ja dziś przeszłam na IV fazę :) Jestem z siebie bardzo dumna!!!

Do góry