reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja dziś zaczynam ćwiczenie mięsni brzucha na lato :-Dzrobiłam rano 40 ...Igi między czasie właził na mnie i się śmiał co ta matka z rana robi :-D

reklama
U mnie waga 50,4 do 51,5 kg... i zauważyłam , że jak jem słodycze to jest ok, a jak zjem słodycze, poprawie winkiem to wzrasta. Mój organizm jakiś dziwny jest jak widzę :-D

U mnie waga oscyluje w granicy 70 kg-69,8. Ten suwaczkowy wybryk był jednorazowy ,a le ładnie wygląda :)
hehe no i ja mój trzymam tak dla poprawy humru :D

Cleo najchudsza ze wszystkich, brzucho wklęsłe, a proszę jak dziewczyna na lato się szykuje :d u mnie mieśnie brzucha praktycznie nie istnieją :D mam jedynie zwis
Przy okazji kochana musisz mnie odwiedzić i przyywieść mi bluzeczkę, moja ulubioną ;) bo juz się w nia zmieszczę :D jak zgubiłas to uduszę :D hhehe

ja zauwazylam,z e spokojnie mogę zjeść 1 nieduży słodycz dziennie albo jakiś inny grzeszek i mimo to chudnąć o ile nie zrobie tego wieczorem. Tylko, ze kurcze zwykle się na 1 nie kończy :(
dzisiaj odstępstwo od diety na rzecz kanapek, caly dzien bylam na wycieczce, większość dnia w autokarze a dieta bialkowa jak juz sie przekonalam sprzyja bardzo chorobie lokomocyjnej :((( więc dziś kanapeczki, kanapeczki....

Ilonka polecam chlebek pełnoziarnisty , razowy zamiast pszennego . Do tego pomidorek , ogórek , plaster twarogu i oto zdrowe kanapki :)
ja pomimo tego , ze wygladam szczupło zwis mam niestety , ale bardzo mi to nie przeszkadza

Ja po drugim dniu uderzeniowej...
Waga w miejscu, chociaz samopoczucie mam ok, efektow ubocznych nie zauwazam, no moze wczoraj na wstepie chyba przesadzilam z jajkami hhehheheh i odczuwalam to wieczorem ;-)

Cleo najchudsza ze wszystkich, brzucho wklęsłe, a proszę jak dziewczyna na lato się szykuje :przy okazji kochana musisz mnie odwiedzić i przyywieść mi bluzeczkę, moja ulubioną ;) bo juz się w nia zmieszczę :D jak zgubiłas to uduszę :D hhehe

....

moze i chuda ale z obzarstwa mi jednak bebech rosnie :-/ co do bluzeczki ...yyyyyy...eeeeee.....będziesz musiała udusić..bo nie wiem co sie nią stało....:zawstydzona/y:poszukam jeszcze...jak sie nie znajdzie to odkupię nową ;-)
a odwiedzę na pewno ...i to nie raz :-) niech no sie tylko przeprowadzę....

hehe eh ta nasza cleo tak laska imprezuje, że nie wie gdzie bluzki zostawia ;) no trudno, sama w sobie nie była taka fajna tylko materiał miala świetny tak się naciagał a nie opinal i nie bylo widac jak np brzucho spuchło no i ze 4 rozmiary rozpiętości miała :D

reklama
Ilonka polecam chlebek pełnoziarnisty , razowy zamiast pszennego . Do tego pomidorek , ogórek , plaster twarogu i oto zdrowe kanapki :)
ja pomimo tego , ze wygladam szczupło zwis mam niestety , ale bardzo mi to nie przeszkadza
Marta, mam pyt......... jak przeszlas na druga faze, to jaki tryb wybralas? Ja sie waham miedzy 1/1 a 3/3......

Ja juz po 3 dniach uderzeniowej, zeszlo....uwaga..... 0,5kg heh moze to przez to, ze na dukana przeszlam prosto z innej diety, wtedy nie ma takiego skoku podobno.... no zobaczymy jak to pojdzie na drugiej fazie :-)
Milego dnia!

Do góry