reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Lotka tak jak pisała MAMA byłysmy 5/5. Napisz co jadłas w czasie uderzeniówki. Moze było czegos za duzo , albo za mało- poprawimy :) ale tez tak jak pisałas po stosowaniu innej diety małokalorycznej efekt poczatkowy moze byc mniej spektakularny

Lotka tak jak pisała MAMA byłysmy 5/5. Napisz co jadłas w czasie uderzeniówki. Moze było czegos za duzo , albo za mało- poprawimy :) ale tez tak jak pisałas po stosowaniu innej diety małokalorycznej efekt poczatkowy moze byc mniej spektakularny

chyba mi sie teraz wydaje ze moze za malo fileta, znaczy miesa. sniadanie - tosty z serkiem wiejskim, potem jak lapalam gloda, znaczy okolo drugiego sniadania to z polowe serka znow(co zostal z rana) na obiad cos z kurczaka(w jeden dzien "kurczak po indyjsku" potem kurczak obsmazony w przyprawach i zalany "dipem" jogurtowo-czosnkowym, raz byla ryba zapieczona w sosie jajeczno-jogurtowym, dzis jeszcze nie wiem co upichce. na kolacje jadlam zazwyczaj tunczyka z serem wiejskim, raz tylko jadlam jajka nadziewane watrobka(wszystkie przepisy biore z jednego forum dukanowcow. deserow nie robie, bo w sumie nie przepadam heh ale odkrylam ze jak mnie "bierze na czekoladke" - bo ja maniak czekolad, to biore do ust troche slodzika - jak reka odjal hehehehe

Mama - nie wszystkie , ja byłam na trybie 1/1 i u mnie to dawało rezultaty.;-)
Lotka - wędlinki, wędlinki jeszcze do tego i powinno spadać.

No wlasnie....... u nas w sklepach mamy ochydne, nie da sie tego przelknac ;( a macie moze jakis dobry przepis zeby samej zrobic jakas fajna wedlinke dukanowa?

Lotka pewnie pozstaje upiec piers z kurczaka jako wedline , bo nie mam pomysłu. Ja kupowałam pakowane z Morlin
u mnie waga równo 69 :) super wynik przed swietami :p

martolinka super wynik:tak:
anawawka we wtorek bedzie tyle samo;-);-)

a ja sie nie waze od dzisiaj az do wtorku heh:-D
ale jestem z siebie dumna bo dzisiaj malo co zjadlam:tak:
zobaczymy jak bedzie jutro i pojutrze:-)

reklama
anawawka tez sie zastanawiam co bedzie we wtorek :p pewnie przerzuce sobie na wtorek dzień P , bo nie dam rady na samych proteinach w swieto :)
Polaa ja niestety sie uzalezniłam od wazenie. Jak rano zapomne i sie ubiore , a przypomne sobie , ze jeszcze sie nie wazyłam to jestem w stanie sie do naguska rozebrac :p

Do góry