• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Lotka tak jak pisała MAMA byłysmy 5/5. Napisz co jadłas w czasie uderzeniówki. Moze było czegos za duzo , albo za mało- poprawimy :) ale tez tak jak pisałas po stosowaniu innej diety małokalorycznej efekt poczatkowy moze byc mniej spektakularny

Lotka tak jak pisała MAMA byłysmy 5/5. Napisz co jadłas w czasie uderzeniówki. Moze było czegos za duzo , albo za mało- poprawimy :) ale tez tak jak pisałas po stosowaniu innej diety małokalorycznej efekt poczatkowy moze byc mniej spektakularny

chyba mi sie teraz wydaje ze moze za malo fileta, znaczy miesa. sniadanie - tosty z serkiem wiejskim, potem jak lapalam gloda, znaczy okolo drugiego sniadania to z polowe serka znow(co zostal z rana) na obiad cos z kurczaka(w jeden dzien "kurczak po indyjsku" potem kurczak obsmazony w przyprawach i zalany "dipem" jogurtowo-czosnkowym, raz byla ryba zapieczona w sosie jajeczno-jogurtowym, dzis jeszcze nie wiem co upichce. na kolacje jadlam zazwyczaj tunczyka z serem wiejskim, raz tylko jadlam jajka nadziewane watrobka(wszystkie przepisy biore z jednego forum dukanowcow. deserow nie robie, bo w sumie nie przepadam heh ale odkrylam ze jak mnie "bierze na czekoladke" - bo ja maniak czekolad, to biore do ust troche slodzika - jak reka odjal hehehehe

martolinka super wynik:tak:
anawawka we wtorek bedzie tyle samo;-);-)

a ja sie nie waze od dzisiaj az do wtorku heh:-D
ale jestem z siebie dumna bo dzisiaj malo co zjadlam:tak:
zobaczymy jak bedzie jutro i pojutrze:-)

reklama
anawawka tez sie zastanawiam co bedzie we wtorek :P pewnie przerzuce sobie na wtorek dzień P , bo nie dam rady na samych proteinach w swieto :)
Polaa ja niestety sie uzalezniłam od wazenie. Jak rano zapomne i sie ubiore , a przypomne sobie , ze jeszcze sie nie wazyłam to jestem w stanie sie do naguska rozebrac :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry