reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolku juz nic nie chcialam pisac bo wyjde na złą ciotke.. no coz wakacje coraz blizej a sama piszesz ze spodnie sa ciasnawe.., pamietasz te kobiete ze sklepu " Co pani ze soba zrobila?".. moze warto pokazac jej i sobie , ze sie pomylila.. niecałe 9 kg brakuje Ci do prawidłwoego BMI , ale skoro wolisz sie sama usprawiedliwac to i te 15 wroci bardzo szybko..
czy warto?

reklama
A wiecie - mi przez święta waga nie podskoczyła, a byłam pewna że z 10 kg przytyłam :-D Obecnie mam 68, ale i tak przerażona jestem jak patrzę na brzuch:zawstydzona/y: Na plaży to się nie pokażę, bo brzuch pomarszczony, a górna część ud w fioletowe rozstępy. Masakra:zawstydzona/y: Jak jeszcze schudnę, to będę wyglądać jak jeden wielki pomarszczony rozstęp:crazy:
Moje szalone szwagierki - wszystkie jak jeden mąż na dukanie i twierdzą że ponoć skórę wciąga po tej diecie:confused:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A wiecie - mi przez święta waga nie podskoczyła, a byłam pewna że z 10 kg przytyłam :-D Obecnie mam 68, ale i tak przerażona jestem jak patrzę na brzuch:zawstydzona/y: Na plaży to się nie pokażę, bo brzuch pomarszczony, a górna część ud w fioletowe rozstępy. Masakra:zawstydzona/y: Jak jeszcze schudnę, to będę wyglądać jak jeden wielki pomarszczony rozstęp:crazy:
Moje szalone szwagierki - wszystkie jak jeden mąż na dukanie i twierdzą że ponoć skórę wciąga po tej diecie:confused:
wciaga, wciąga ale brzuch, bo cycki mam do pasa, puste i pomarszczone niestety :-(

a tak jeszcze chciałam dodać, ze ja mam strasznie słabą wolę jeśli chodzi o żarcie. To moja najpierwsza przyjemnosć w życiu i mój nałóg :((((

Ostatnia edycja:
Ja z kolei nie muszę jeść nawet cały dzień, ale wystarczy jedna nerwowa sytuacja i zażeram się wszystkim co ma chociaż kapkę czekolady w sobie:zawstydzona/y:

Jeśli chodzi o cycki...nie narzekam póki co;-) Nie są może piękne i sterczące, ale są:tak: Jak sobie przypomnę co się działo po Julce...po 3 miesiacach od porodu schudłam tak bardzo że cycków prawie nie było:zawstydzona/y:teraz przynajmniej coś mam:-D no i tego też się właśnie obawiam, że jak schudnę to zostaną dwa puste pomarszczone woreczki...

Lotka hmm, ja Ci za bardzo nie pomogę ale z tego co pamiętam dziewczyny pisały kiedys o otrebach;) ale nie jestem pewna, na pewno Ci napiszą jak tylko przeczytają ;)

po wajówce + 400g od dziś proteinki

Lotka ja mam ciagle zaparcia i walczę z nimi bezskutecznie. Jem te przepisowe 3 łyżki otrąb ale to nie dziala. Jak juz jest bardzo źle to piję xennę (wcale nei jest tak lagodna niestety jak mówia). ALe zwykle jak przychodzą dni z warzywami to się reguluje. No i pic dużo

kilolek to malutko ;) walcz dalej Kochana bo warto;) i tyle juz schudlas, ze hoho :D
ja tez dzisiaj mam P

reklama
Do góry