• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Anadri ja jestem prawie monotematyczna...
na śniadanie albo jajo na twardo/miękko albo owsianka bądź placek owsiany z kawą
potem zjadam jogurt/serek ( z warzywkiem bądź bez ), puszka tuńczuka...
Na obiad mięcho - z grilla bądź klopsy z wody, niby leniwe też były.
Na kolacje jak coś zostanie z obiadu bądź jogurt...

reklama
Pół kostki chudego twarogu, pół wędzonej makreli, szczypior ( odrobine , jako dodatek),
jogurt naturalny.
Mieszamy wszystko ze soba. Solimy , pieprzymy. Makrele dokladnie obieramy z osci:tak:

anadri - na pewno zauważył, jak można nie zauważyc 10 kg?! Nie wierzę...:-)
anawawka - gratuluję :-)
martolinka - fajny przepis na ta pastę z makreli, chyba sobie też taką zrobię:tak: wiem, wiem przepis podawałaś anadri ale mam nadzieję, że nie będziesz miala nic przeciwko jak też z niego skorzystam :P

No ja też się muszę pochwalić - znowu kilo mniej (tak mało a zarazem tak dużo), jeszcze dwa kilo i będzie waga jak sprzed ciązy :)

Jejku dziewczyny kiedy Wy macie czas na gotowanie? Bo ja wszystko na szybko, w biegu, prawie z dzieckiem przylepionym na ręku lub pałętającym się między nogami...
Polaa - zazdroszczę, że tylko 2 kg.... ale wiem, wiem byłaś już wcześniej na diecie i teraz masz mniej do zgubienia ;) Ale i tak zazdroszczę,,,,

polaa super!!!!:tak:
ja wczoraj zrobiłam te paste jednak z dorsza wedzonego , bo makreli nie bylo.
śnidanie- nalesniki z twarogiem
II śniadanie 2 jajka z korniszonem:tak:
obiad wołowina pieczona z sosoem czosnkowym
Kolacja- jajecznica

u mnie niewiele drgneło od wczoraj - 100 g , ale zawsze coś:tak: ta wstretna @

ja sie juz nie waze na tej sku...onej wadze!! nie jestem w stanie ocenic ile waże, ile schudłam, nic. dziś pokazywała od 90.4 do 97 !! no szok!
k.. k... k.. !! :angry::angry::angry:

byc moze wcale nie schudłam tych 9 kilogramów :-(

nie poddaję się jednak.

dzień 18 - faza II dzień 9 (P 3/5)
śniadanie - 3 jajka na miękko, dwa plastry szynki z kurczakowej piersi
II sniadanie - jogurt naturalny z cynamonem (pewnie mały znów mi 1/3 podje bo bardzo lubi :D)
obiad - piers z kurczaka gotowana
deser - jajecznica z 3 jajek
kolacja - piers z kurczaka

Ostatnia edycja:
No więc teściowa chociaż wage ma hmm tak mniej wiecej na moje oko ok 80 zrobiła uderzeniowej 9 dni!!! Schudła 5 kg.

U mnie waga nadal stoi ale niejezdziłam na rowerze , dziś na 100% wsiadam i 1h to muszę na pewno już nie 40 min.

Dziewczyny!!! zobaczcie.Kurde że ja musze iść do szkoły .Z chęcią obejrzałabym ten odcinek !!Rozstępy, obwisła skóra i inne pasztety po odchudzaniu... - News - Aktualności - TVN - Rozmowy w toku

Trochę się cieszę,że nie jestem na szybkiej diecie i moze dzięki ćwiczeniom (jazda na rowerze, brzuszki) nie będę mieć brzucha obwisłego.Oby bo w chwili obecnej jest trochę ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie na obiad wołowinka bo na drób już nie moge patrzec:tak:
Anadri musze zrobic sobie taki jogurt z cynamonem:tak:
a moze kochana kup inna wage, bo tak to sie wsciekniesz a to motywacji nie słuzy;-)
a nie widzisz po sobie , ze schudlas?
i tak jak pisze wyjatkowa- nie chciej schudnac za szybko. widziałam zapowiedz rozmów w toku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry