• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Wyjatkowa mój brzuch też tak wyglada. Lekko wisi miałam cc i struktura miesnia została przerwana . trudno, ale tak musi byc:tak: brzuszkó nie robie , bo mnie blizna ciagnie.
szczerze kocham swoj brzuszek i nie mam z tego powodu kompleksów. Mąż nie widzi róznicy , nie przeszkadza mu. nie bede sie zadreczac , ze nie mam kaloryferka:tak:

Teżmiałam CC czy to znaczy ,że mięśnie nie będą dobrze pracować przez to czy jak?

Mi jest z tym brzuchem źle z tego względu,że jak założe spodnie to mi się wylewa brzuch i okropnie to wygląda.

Ja tamćwiczę zawzięcie i liczę na cud :P

A mi za to B powiedział z 2 miesiące temu: "Marta wyglądasz jakbyś w ciązy była..." ! W sumie miał rację :/

Polecam obciskujące majty ;) ale tak na serio ćwiczenia pomogą... tylko systematyczne niestety , co u mnie - lenia patentowego nie wychodzi. słynna 6 weidera jest ponoć rewelacja na brzuch.

Dla mnie to za szybko na a6w.Robie codziennie 80 brzuszków i od 30 do 1h jazdy na rowerze i uzywam kremu na brzuch i nogi z eveling rozgrzewajacego na odchudzanie

Wyjatkowa miesnie brzucha przy cc zostaja przeciete w poprzek!! zostaje przerwana ich ciaglosc i nie jest tak latow ja odbudowac. Mysle, ze sa na to jakies specjalne cwiczenia .
Wiesz jak by mój facet tak mówił jak Twoj "wygladasz jakbys byla w ciazy" to chyba bym sie zastanowiła ile on jest wart. Dopoki wierzysz w to co on mowi a tyma samym tracisz poczucie wlasnej wartosci to zadne kremy Ci nie pomoga. Porownaj siebie w ciazy a teraz. on chyba nie wie co mowi.

ja też miałam cc i wiem coś o tym brzuszku:( strasznie mnie drażni, w sumie nie wyglada juz najgorzej bo naprawde zauwazylam zmianę ale chcialabym, żeby było jeszcze lepiej.
martolinka ja też brzuszków nie robię z tego samego powodu co Ty, blizna prawie niewidoczna ale boli czasami oj boli:tak: nie wiem czy masz może coś takiego że czujesz jakieś "grudki" w brzuszku i boli wtedy strasznie:( mi kolezanka powiedziala, ze mogę mieć jakieś zrosty po operacji ale w sumie sama nie wiem a co najgorsze coraz częściej mi się to zdarza:-( no kolejne 300gram mniej :P
wyjatkowaonaa - no jak On Ci mogł tak powiedzieć ?:( Chyba sama zauwazylas ze już nie masz takiego brzuszka jak w ciazy, co nie?:) Naprawde podziwiam Cie za te cwiczenia, masz mega silną wolę

Polaa gratulacje!!! wstaw sobie suwaczek to bedziemy obserwowac jak Ci idzie- w sensie , ze zazdroscic:tak:
nie mam kochana zadnych grudek- szył mnie mistrz krawiectwa:-D
ale jak cwicze to ciagnie mnie

no mnie podobno też mistrz hehe :) jak tak dalej będzie to będę musiała isć chyba do lekarza...ale nie ważne:)
własnie ostatnio myślałam nad tym suwaczkiem, muszę go chyba wstawić:)
no a Tobie juz tylko 1.7kg do celu- to tak jak mi dokładnie heh:)) ale chce jeszcze więcej, gratulacje gratulacje :))
ostatnio jadłam ten desre zebra (na pewno kojarzycie), zrobilam na próbe i ten kawowy i cynamonowy - ja kawy nie lubię ani jej zapachu więc waidomo, który mi bardziej smakował - naprawdę to jest dobre

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry