reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
A to mój dzisiejszy spóźniony obiad :-) wyszła obiado-kolacja :-p

p1140484gr9.jpg

Porcja mimo że wygląda na dużą jest maleńka :-D

No no Gosia, ale samozaparcie. Widać, że porcja jest maleńka - widać po plasterkach ogórka.
A u mnie coś kiepsko idzie, dziś mnie taki apetyt na słodkie wziął, ale na szczęscie nic w domu nie miałam.
W dodatku waga mi się popsuła i nie mam jak się ważyć.

Do wakacji muszę trochę zrzucić :-D jak narazie mnie nie kusi nic tak bardzo ale muszę mieć zajęcie ;-)

Od dzisiaj przerzuciłam się na pieczywo chrupkie typu Wasa:tak: Koniec z modnymi (i jedynymi prawie dostępnymi) tutaj tostami i bułkami. Nawet porządnego razowego nie mogę tu znaleźć tylko wszystko to białe pieczywo zabarwione karmelem:baffled:

Może odstawienie słodyczy i koniec z pieczywem powoli zacznie zmniejszać moją wagę:-p Trzymajcie kciuki;-)

WolfiA ja trzymam mocno kciuki za Ciebie:-), a jesli chodzi o pieczywo chrupkie to napewno uda Ci sie zrzucic kilogramy.

Wolfia powodzenia,!!!!moja siostra własnie jadła pieczywo chrupkie i nie jadła słodyczy i to pomogło, duzo schudła a nie ruszała sie wcale (bo jest na wozku )

Dziękuje Stanki i Oliweczka:tak: Mam nadzieję, że się uda:tak: Na razie to musi wystarczyć, żebym jeszcze mogła wykarmić tego Małego Zjadaka;-) Później pomyślę o drastyczniejszej diecie:-p

reklama
Do góry